- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki a következő problémával:
Galaxy A6 tabletről van szó, és hasonló a helyzet ahhoz, mint amikor be van kapcsolva a voice assistant (persze, nincs). Szóval bármire rábökök, az (nem látható módon) kijelölődik, majd egy dupla kattintás után megnyílik. A dupla kattintás bárhol történhet a kijelzőn, mindig azt nyitja meg, amire először egyszer rákoppintottam.
Mi lehet ez, és a legfontosabb, hogy lehet megszabadulni tőle?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Játékos
addikt
válasz
tjb007 #68115 üzenetére
Köszönöm!
Sajna a helyzet csak romlott...
Phoenixcard-dal próbálkoztam, a program elvileg jól működött, elkészítette a mikrosd-t, betettem a gépbe, és innen csak a következő a reakció: kikapcsolni tudom, vagy be, és ilyenkor lassan (kb. 6-8 másodperc alatt) kifényesedik az lcd, majd lesötétül. Ettől több semmi. Ha nincs benne a memóriakártya, akkor pedig végképp semmi látható reakció.
Sikerült megölnöm, vagy van valami lehetőség újraéleszteni szegény gépet?
Előre is hálás köszönet a segítségért!Ezt mutatta a Phoenixcard, de a kártyán nem lát a windows semmit se, csak azt, hogy kevesebb a szabad hely, mint a kártya teljes kapacitása.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van nálam egy nevenincs tablet. A33 platform. Találtam hozzá romot, ami egy darab .img file. Ezt mivel érdemes feltolni a gépre? Phoenixcard nem mozdul, nem indíítja el a flash-elést. Van valami bolondbiztos progi?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest