- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaflaty
tag
válasz
floratm #49828 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ha mondjuk mégis az onda mellett maradok, akkor az fog boldogulni a telenor hipernetes stickemmel? (ZTE MF820)
Másik kérdés az összeszerelési minőség. Láttam, hogy az onda elvileg alumínium, az ifive meg műanyag. Mennyire gáz a műanyag? Úgyértem van benne azért minőségérzet?
-
nyaflaty
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok.
Két versenyzőt néztem ki, nem tudom ti melyiket ajánlanátok.
Igazából az ifive-vel szimpatizálok jobban a beépített 3G meg a számomra kellemesebb méret miatt (nekem a 9,7" már túl nagynak tűnik) viszont nem tudom mennyire erős ez a 8 magos proci. Ugye ez 8X 1,7 Ghz az onda meg 4X 2.0 Ghz. Nem tudom melyikkel lenne "smoothabb" a működés...
A másik dolog az akksi kérdés. Onda 8500mAh vs Ifive 4050 mAh. Nem lesz túl gyenge az ifive? Vagy kb mire számítsak? Böngészésre meg esetleg filmezésre használnám.
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged