Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hupakos

újonc

Üdv!

Elérkezett az idő, hogy megvásároljam életem első tabletjét és ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni!:)
    Már régóta nézegetek teszteket, elkezdtem magam beleásni a témába, de jól jönne pár tipp tapasztaltabb emberektől. Szóval amire én használnám: tanulás, olvasás, filmezés, netezés (wifi elég!) és pár játék (Hearthstone, Clash of clans) futtatása. Én leginkább egy 10 inches gépre gondoltam (felbontásban nem lényeg a fullhd), a 7-eseket alapból kizártam, viszont érdekelne ha van tapasztalat, hogy a 8-as méret mennyire alkalmas az általam kívánt felhasználásra? Árban a plafont 70 körül lőttem be (jön a black friday is, valszeg akkor vásárolnék), hardveresen meg nyilván minél jobbat szeretnék, a lényeg, hogy az 1 giga ramtól félek, inkább 1,5-2 gigásat vennék.

Ami eddig leginkább nekem szimpi: ASUS ZenPad 10.0 Z300CG (A CL erősebb, tudom, de talán nekem ő is elég lehet:))

Néztem még:
    -Lenovo tab2 a10-70 (a fullhd kijelző miatt félek a teljesítménytől, plusz az intel procikban jobban bízom valamiért...lehet, hogy csak babona:))
    -Prestigio tabletek (érdekelnének vélemények, tapasztalatok és tippek is típusra)
    -Galaxy tab 4 10.0 (szerintem túlárazott, szeretnék minél jobb ár-érték arányút venni, de ha jók a tapasztalatok megfontolom)

Nagyjából ennyi amire eddig jutottam. Ami még lényeg, hogy refurbished dolgokat nem vennék és a "noname" gyártóktól is ódzkodom, de ez is olyan terület ahol nagyon érdekelnének a vélemények/tapasztalatok, mert meggyőzhető vagyok:) Minden véleményt és ajánlást szívesen fogadok és előre is köszönöm!:)

Új hozzászólás Aktív témák