- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
.nodi.
tag
Emag garancia ugyileg mennyire megbizhato? azt hallodtam nehez intezni s garanciat mert ha gond van akkor nem a magyar fogyasztovedelemhez kell fordulni mivel nem magyarorszaghoz tartozik
-
.nodi.
tag
Talaltam mediapad m5 tabletet 112k ért. Lehet számitani meg akciokra? Vagy ennél lejebb már ugysem megy mas eladoknal sem.
-
.nodi.
tag
Üdv újra. Mivel a bf nél lemaradtam a mediapad m3 rol igy mas után kell néznem,viszont arra jutottam hogy 100k lenne kereret ami még olyan 20k val bővithető szükség esetén. Ez fölé már csak akkor ha meg éri. Első sorban időt álló legyen, film,játék. És azért ennyiért talán elvárható a prémium érzet. Gondolok itt a megjelenésre. 8,4 ben gondolkodom. de változhat 10 col ra igy mind ketto erdekel. Medialad m5 néztem. Itthon besuerezheto elsosorban de kinti is meg oldhato ha konnyu intezni a garanciat. Londonbol tudok hozatni ha esetleg ott kaphato valami nagyon jo keszulek. Mi a javaslat? elore is koszonom
-
.nodi.
tag
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Internet ,film, játék
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 80K (rugalmas vagyok)de jó lenne ha kijönne. nem szivesen kötnék kompromisszumot. Legyen erős proci elegendő ram hogy ne laggoljon es faggyon. A tárhely ne legyen kevés mert nem szeretném ha letöltök valamit már nyavajogjon hogy kevés a hely. Legyen letisztult és ne legyen tele felesleges nem törölhető appokkal. Ha van is rajt akkor meglehessen szabadulni tőlük. -
.nodi.
tag
50-60 korul keresek windows tabletet. Tudom nem ez a topic de ott feltettem 5szor a kerdest hozza teszem nem egyedul csak en de annyira inaktiv hogy rengeteg kerdesre semmi valasz nem jon. Tud valaki ertelmes tabot ezek kozul mondani? 50-60k illetve egy max 40k keretre is. Koszonok barmilyen segotseget
-
.nodi.
tag
válasz
csendes #64460 üzenetére
pedig nekem elég erősnek tünt. vagyis ahogy néztem a képe nagyon tetszett sebességre sem láttam problémát. viszont akkor ezek közül még az asus lenne akkor jó? kát hogy csak 2megapixeles a kamerája bár annyira nem számit. viszont meg kellene várnom a pénteket ki tudja mik lesznek akcioba de tartok attol is hoyg addig ra ez meg elfogy.
-
.nodi.
tag
[melyik lenne a legjobb választás?]
csak a huawei ami volt a kezemben es az tetszik a vekonysága. És szép elenk a képe.
-
.nodi.
tag
Szerintetek melyik lenne minőségibb??
[link]a huawei volt már a kezemben szerintem nagyon jo kis készülék. és szép a képe. elég gyorsnak is tünt. asus még nem láttam.
-
.nodi.
tag
Üdv! úgy néz ki hogy olyan 40k keret lenne tabletre. milyen tabok lennének itt amit érdems lenne megvenni?? minél nagyobb kijelző kellene.
-
.nodi.
tag
-
.nodi.
tag
üdv!
25k-ÉRT van most vlaami leárazott tablet?
Asus MeMO Pad 7 ME176CX 8GB Refurbished
ezek sajnos elfogytak -
.nodi.
tag
25k van most vlaami leárazott tablet?
Asus MeMO Pad 7 ME176CX 8GB Refurbished
ezek sajnos elfogytak -
.nodi.
tag
Üdv! Kis segítséget szeretnék kérni. Honor x2 t szeretnék vásárolni. Ha jól látom ez egy nagyon jó vétel lenne. Viszont nálunk nem kapható.tud valaki javasolni olyan helyet ahonnnan érdemes rendelni illetve hogy kintről ez hogy működik? soha nem rendeltem még külföldről csak hazai piacról. Esetleg olyan lehetőséget tud valllaki hogy esetleg aki ért külföldi beszerzéshez tőle venni ? előre is köszi
-
.nodi.
tag
válasz
.nodi. #63843 üzenetére
Most neztem hogy azert van leárazva az asus mert:
Újracsomagolt-felújított (Refurbished) termék:
Ezek olyan teljes értékű újracsomagolt készülékek, melyek újra kereskedelmi forgalomba lettek helyezve. A leértékelés okai lehetnek szállítás közbeni doboz sérülések, esetleg kiállított darab, vagy meghibásodás esetén javított (szerviz visszavett) volt. Minden ilyen tanúsított, felújított termék teljes körű átvizsgáláson, tesztelésen és alapos tisztítási folyamaton megy keresztül, mielőtt újra ellenőrzésre és csomagolásra kerülnének. A forgalmazó a refurbished készülékekre 1 éves garanciát vállal. -
.nodi.
tag
[link]
Erről vallami vélemény esetleg? Csak meg akadt a szemem rajt. Utolsó kérdés igérem :-) -
.nodi.
tag
válasz
cidalain #63838 üzenetére
köszi. akkor figyelni fogom majd november vége felé a boltokat hátha jó áron lehet lecsapni erre a termékre. a komolyabb játékok meg amúgy is inkább fizetősek szerintem olyan nem lenne letöltve ugysem.
Real Racing 3 szerintem még ez ami lenne játszva de ezek csak mennének azért.meg Clash of Clans ezek nem valami nagy igényüek azért -
.nodi.
tag
Még annyi hogy olyan amiben van sim foglalat és nem csak wifin lehet neteni hanem a sim (mobil)netén is lehet netezni?
-
.nodi.
tag
Üdv! a közeledö ünnepre tekintettel mar most gondolkozom tabletekben. Nem akarok sokat költeni .20k szánnék rá. Ebböl a lehhető legjobbat bar tudom ez elleg keves osszeg.
-
.nodi.
tag
Üdv! Telefonom cserélném olyan tabra ami sim kártyás lehet rola alkalom attán telefonalni. 7Col elég szerintem fhd minimum. 2gb ram legalább a telomban is van ennyi. Milyen készülékek elérhetők ilyen alkalmazásra? Kb 80k lenne a keret. De erdekel esetleg tobbert is ha jobban megeri. Elore is koszonom
-
.nodi.
tag
Tudtok olyan tabot ajánlani ami a honor x2 tulajdonságaival bir?
-
.nodi.
tag
Üdv!
Huawei honor x2-ről lehet tudni valamit?? nálunk nem kapható?? mert nm tlálok sehol -
.nodi.
tag
válasz
tjb007 #63359 üzenetére
De a felbontása kicsi
"A gép gyenge pontja (árához képest legalábbis) a kijelző, illetve egészen pontosan a felbontás. 10 hüvelyken 1280 x 800 pixellel virítani nem nagy kunszt, noha a betekintési szögek jók, a fényerő is egészen korrekt. De ezt a felbontást 7 inchen érezni vállalhatónak, ebben a méretben azt eredményezi, hogy szabad szemmel is láthatók a pixelek, "szőrösek" a menüpontok. És még ezen is túllendülne az ember, ha nem lenne a ZenPad 10 egyébként egy relatív drága gép."
[link] -
.nodi.
tag
Üdv! olyan tabot keresek ami gyors, nagyon vékony, elegáns megjelenésű. 80K lenne a keret. Minél nagyobb annál jobb. 10" Lenne a leg ideálisabb. Használat. Film, Netezés, játék nagyon ritkán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged