- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadmaau5
tag
válasz
this is life #65702 üzenetére
A PhoenixSuit telepítése közben kiírta hogy 2 dolgot nem tudott feltelepíteni:
1. Windows Driver Package - Android (WUDFRd) WPD (04/07/2011 4.7.2011.5.2.5326.4762)
2. Google inc. Win USB Android Device Class 08/27/2012Ebben tudnál segíteni hogy tudnám a gépre varázsolni? Mert én nem nagyon találtam neten ( tudom google a barátom de nem sok mindent találtam
-
deadmaau5
tag
válasz
this is life #65702 üzenetére
Köszi, megnézem amit küldtél!
-
deadmaau5
tag
Na szóval mivel érdemi választ nem nagyon kaptam ezért kérdezem a következőt..
Koobe S7 Easy típusú tabletre lehet valami firmwaret varázsolni?? Hivatalos oldalán nincs fent hozzá.. és még mindig nem tudom bekapcsolni a "túl sok mintapróbálkozás miatt" és még mindig nem jön be a recovery menü az eldőlt androidbábu után. -
deadmaau5
tag
Itt valaki nem tudja mit nyom hogy bejön a menü?
EZ A VIDEÓNekem is egy "halott android" bábu van de nem tudom hogy kell felhozni a menüt
-
deadmaau5
tag
Hali!
Van egy Koobe S7 Easy tablet - em és nem tudom bekapcsolni.
Kb. 2-3 éve kaptam, de már jó 1 éve nem használtam hát most elővettem és bekapcsolom és azt írja hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás". Google fiókommal nem enged be. Olvastam itt-ott hogy elvileg azért mert wifi ki van kapcsolva rajta.Nyomtam Kikapcs. gomb + Hangerő felfele és egy eldőlt android jött be felkiáltó jellel:
Az se lenne baj ha nem maradna meg rajta semmi mert főleg járékra használtam, sőt csak arra + messenger.
Valaki segítsen, nem nagyon vagyok otthon tablet témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest