- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadmaau5
tag
válasz
this is life #65702 üzenetére
A PhoenixSuit telepítése közben kiírta hogy 2 dolgot nem tudott feltelepíteni:
1. Windows Driver Package - Android (WUDFRd) WPD (04/07/2011 4.7.2011.5.2.5326.4762)
2. Google inc. Win USB Android Device Class 08/27/2012Ebben tudnál segíteni hogy tudnám a gépre varázsolni? Mert én nem nagyon találtam neten ( tudom google a barátom de nem sok mindent találtam
-
deadmaau5
tag
válasz
this is life #65702 üzenetére
Köszi, megnézem amit küldtél!
-
deadmaau5
tag
Na szóval mivel érdemi választ nem nagyon kaptam ezért kérdezem a következőt..
Koobe S7 Easy típusú tabletre lehet valami firmwaret varázsolni?? Hivatalos oldalán nincs fent hozzá.. és még mindig nem tudom bekapcsolni a "túl sok mintapróbálkozás miatt" és még mindig nem jön be a recovery menü az eldőlt androidbábu után. -
deadmaau5
tag
Itt valaki nem tudja mit nyom hogy bejön a menü?
EZ A VIDEÓNekem is egy "halott android" bábu van de nem tudom hogy kell felhozni a menüt
-
deadmaau5
tag
Hali!
Van egy Koobe S7 Easy tablet - em és nem tudom bekapcsolni.
Kb. 2-3 éve kaptam, de már jó 1 éve nem használtam hát most elővettem és bekapcsolom és azt írja hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás". Google fiókommal nem enged be. Olvastam itt-ott hogy elvileg azért mert wifi ki van kapcsolva rajta.Nyomtam Kikapcs. gomb + Hangerő felfele és egy eldőlt android jött be felkiáltó jellel:
Az se lenne baj ha nem maradna meg rajta semmi mert főleg járékra használtam, sőt csak arra + messenger.
Valaki segítsen, nem nagyon vagyok otthon tablet témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest