- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharkabat
aktív tag
Mondom, ízlések és pofonok.
Nálunk a lányom használja a ketyerét és a ki-be nyitható tok mellett az szól, hogy folyamatosan rajta van a tableten. Ezt inkább becsukja amikor nem használja, mintha egy tokba kéne rakosgatnia és azért egy kamasz szobájában több veszély is leselkedhet egy letett tabletre, mint a por...
Ugyancsak azzal, hogy állandóan rajta van, adott esetben adhat valamennyi védelmet egy véletlen leejtéskor is, szerencsére ennek a tesztjére eddig még nem került sor. -
viharkabat
aktív tag
válasz
cidalain #72721 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, bár ugye ízlések és pofonok. Szerintem pont ha sokat használod - de nem folyamatosan - akkor egyszerűbb hátracsapni a fedelet, mint ki-be pakolgatni a zsákból. És egy vékony fedél nemigen nehezíti a kézben tartást, amúgy meg kis mágnessel fixen záródik
Egyébként érdemes a típusra való tokot venni, és elfelejteni az univerzális pántos vackokat. Előbbinél biztos, hogy ott lesznek a gomb és csatlakozó kivágások ahol lenniük kell, nem beszélve a kameranyílásról.
Mivel az A3-8 újabb modell, szerintem lehet hozzá való gyári vagy utángyártott tokot kapni nálunk is. Ezt azért írom, mert amikor decemberben a kifutó elődmodellhez kerestem, akkor bizony már sehol nem volt. Aminek viszont az lett az előnye, hogy Ebayen 2000 Ft alatti összegért tudtam Hongkongból rendelni (szerintem mifelénk ennek a háromszorosa lehet), kis túlzással a színpaletta tetszőleges árnyalatában. Ha tehát nem SOS és belefér pár hét a postázás miatt, akkor ez is egy lehetőség. -
viharkabat
aktív tag
Lenovo A8-50-hez keresek tokot. Legjobb a gyári hajtogatós Lenovo tok lenne, de egyszerűen nem találok ilyet a neten kis hazánkban. Néha az az érzésem, hogy az NDK-ban vagyok....
Tudtok ilyet valahol? De ha valami más masszivabb modellt ajánlanátok azt is köszönöm. -
-
viharkabat
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo tabletet nézegettem, konkrétan az Ideatab A8-50-es típust. Elég szimpatikusnak tűnik. Viszont most belebotlottam egy feltehetően új verziójába, ami Tab3 8 850-es jelzés alatt fut. Árban nincs nagy difi köztük.
Fő különbségként azt látom, hogy előbbi 1,3-as procival de csak 1 GB RAM-mal van szerelve, míg utóbbi 1 GHZ-es procival de 2 GB RAM-mal. Melyik a jobb párosítás?Illetve van-e más lényegi különbség a két szerkentyű között? Gondolok pl a sim-es mobil funkciókra, wifin kívüli életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged