- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiid86
újonc
válasz
cidalain #70085 üzenetére
főleg filmezésre kell, ha visz 1 fullhd filmet, akkor már elégedett vagyok, ezért a régebbi szoftver sem gond.
és igen, az a projektor nagyon menő, nagy szerepet játszik abban, hogy ezt választottam.
remélem megérte ennyit várnom, most már szerintem megvárom azt az 1 hetet -
saiid86
újonc
sziasztok!
már jó ideje kinéztem a Lenovo Yoga Tablet 3 Pro-t (ZA0F0053BG).
tisztában vagyok vele, hogy csak 2 gb ram van benne, de ezt a gyengeségét leszámítva szerintem egy remek termékről van szó, javítsatok ki, ha tévednék.
kérdésem, hogy, ha már eddig vártam, hogy lejjebb menjen az ára (kb 2 hónap), akkor várjak-e még szerintetek a black fridayre, ami miatt halogatom a vételt, vagy vegyem meg a media marktban 135ért, mert most akciós.
szerintem nem egy tucat termék, amit leakcióznak, de azért bízom benne, hogy mégis, de eldönteni nem tudom.
valakinek valami tipp, hogy hogy döntsek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest