- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkacor
tag
Sziasztok! Van egy kínai tab a neve, Softwinner QT-7 ehhez keresek szoftvert már napok óta de nem találok, ami meg ugyan olyan paraméterekkel rendelkező tab annak a szoftverét nem tudom feltenni rá. Phoenix suite-vel akarom feltenni de nem engedi a tabot felismeri a gép ugy hogy kikapcsolt állapotban nyomom a hangerő - és nyomkodom a bekapcs gombot, par másodperc múlva fel is ismeri de a frissítést nem kezdi el, gondoltam már arra hogy a win 10 et nem szeretheti? Mert amiket néztem videokat ott win 7-el frissítik, szoval nem tudom vagy a szoftver nem jó vagy a franc se tudja, ha valaki tud esetleg valami megoldást erre a problémára azt megköszönném előre is! 😁
-
djkacor
tag
Segítsetek Please!
-
djkacor
tag
[link]
Erre senki? -
djkacor
tag
Sziasztok Ehhez a masinához Beex s1 tud valaki valamilyen gyári romot linkelni? És egy kis segítséget hogy hogyan lehet feltenni rá?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm -
djkacor
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy valaki ehhez a tablethez nem e tudtok nekem romot linkelni ConCorde tab 7015 ? mert sehol sem találok hozzá :/
előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Könyvajánló
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest