- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
palimre
csendes tag
Sziasztok, van egy Samsung Galaxy Tab A 10.1-es tabletem. Nekem ez az egész új, ezért lehet, hogy túl egyszerűt kérdezek.
A minap próbáltam ki a meet csevegést rajta. A teszt kedvéért a velem egy szobában ülő partnerrel.
Azt láttuk, hogy az előlapi kamerával az arcom egész furcsa szögben jelent meg a partner számítógépén. Akárhogy állítgattam, nem lett igazán jó.
Aztán kapcsoltam, hogy az ok egyszerű, a kamera a gép keskenyebb oldalának a tetején van, én pedig vízszintesen tartottam a gépet, tekintve hogy a hozzá vásárolt tok csak ebben a helyzetben tartja meg a gépet.
Lehet, hogy hülye kérdés, hogy van-e szoftveres megoldás, hogy a vízszintesen tartott gép bal oldalára kerülő kamera mégis jó képet adjon? (Az a sejtésem, hogy nem, de azért kérek megerősítést)
Vagy csak egy elforgatható tok a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged