- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendd77
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy L001-26V típusú kínai tábla pc-t. Rendesen működött, de csináltam rajta egy gyári visszaállítást, és azóta nem akar bekapcsolni. A jelzőfények világítanak, előjön, hogy boot in recowery mod, és semmi, megakad. A jobb alsó sarokban látom, hohy milyen android van rajta, de nem tölti be a rendszert. Valami javaslat? Hogyan raknak szüz gépre android rendszert? Megrotolnám, de nem látja a számítógép, élő kapcsolat kell a számítógéppel. Sd kártyáról nem lehet telepíteni, mint pl a Huawei S7 Slim dload mappával?
Köszi bendd77 -
bendd77
csendes tag
Szisztok! Segítségre lenne szükségem, van egy Tablet L001-26V egy kínai tabom. bekapcsolom, és azt írja ki, hogy boot into recowery mode, és megakad. Jó volt, csak gyári visszaállítást csináltam rajta, és azóta nem kapcsol be. Szerintetek mi lehet a baja? Megrotolnám de semmit nem találtam róla, se eredeti rom, semmi.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest