- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
imregy
csendes tag
Sziasztok!
7"-es táblagépet (vagy phabletot) szeretnék venni.
Kizárólag GPS-ként szeretném használni, szóval az összes nem oda való app-ot el szeretném távolítani és ezért rootolnám és átalakítanám (automatikus be-kikapcsolás táp esetén, automatikus navi indítás stb...).
Chuwi Vi7-en gondolkodtam, van valakinek tapasztalata a minőségével? Szívesen elfogadok ajánlatokat más táblagépekre vagy phabletokra, feltétel a 6-7" és a GPS és max. 100$. Ha van SIM jó, de nem feltétlen szükséges, de a rootolhatóság már fontos tényező. Aoson M706T is érdekesnek tűnik, de ennél a rootolás már kérdéses.
Köszi!
Üdv,
Imre -
imregy
csendes tag
Kettő e-mail címük van.Az egyikre,ami az oldalukon van feltüntettve nekem sem válaszoltak,de facebook oldalukon mikor panaszkodtam,küldtek egy másikat,amelyiken szinte perceken belül válaszolnak.Privátban elküldöm akinek kell.
Huawei e153,Huawei e173,Huawei e1550 vagy Vodafone k3570-z modemok közül támogatja valamelyiket a MyAudio 908? -
imregy
csendes tag
Sziasztok!
Én is beruháztam egy MyAudio 9-es készülékbe.
Nem bírtam kipróbálni vásárlás elött,de az ügyfélszolgálaton már végig nyomkodtam. Nagyon jó kis gép! Eleve már rootolva van,nagyon gyors,a kijelzője tökéletes és pixel hiba nélkül.A support szerintem 0,de remélem majd valaki nyit egy fórumot,ahol legalább egymásnak segíthetünk.A wifi je a gyengepontja,de mégis jobb mint ahogy gondoltam,10 méterre két fallal mellett még el lehet valamit csípni.
Ma szeretnék egy 3g modemot venni.Esetleg,ha valki már kipróbálta volna a huawei e153 vagy az 1550-es modemot,kérem írja le,hogy lehetséges e azokat használni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged