Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
imregy
csendes tag
Sziasztok!
7"-es táblagépet (vagy phabletot) szeretnék venni.
Kizárólag GPS-ként szeretném használni, szóval az összes nem oda való app-ot el szeretném távolítani és ezért rootolnám és átalakítanám (automatikus be-kikapcsolás táp esetén, automatikus navi indítás stb...).
Chuwi Vi7-en gondolkodtam, van valakinek tapasztalata a minőségével? Szívesen elfogadok ajánlatokat más táblagépekre vagy phabletokra, feltétel a 6-7" és a GPS és max. 100$. Ha van SIM jó, de nem feltétlen szükséges, de a rootolhatóság már fontos tényező. Aoson M706T is érdekesnek tűnik, de ennél a rootolás már kérdéses.
Köszi!
Üdv,
Imre -
imregy
csendes tag
Kettő e-mail címük van.Az egyikre,ami az oldalukon van feltüntettve nekem sem válaszoltak,de facebook oldalukon mikor panaszkodtam,küldtek egy másikat,amelyiken szinte perceken belül válaszolnak.Privátban elküldöm akinek kell.
Huawei e153,Huawei e173,Huawei e1550 vagy Vodafone k3570-z modemok közül támogatja valamelyiket a MyAudio 908? -
imregy
csendes tag
Sziasztok!
Én is beruháztam egy MyAudio 9-es készülékbe.
Nem bírtam kipróbálni vásárlás elött,de az ügyfélszolgálaton már végig nyomkodtam. Nagyon jó kis gép! Eleve már rootolva van,nagyon gyors,a kijelzője tökéletes és pixel hiba nélkül.A support szerintem 0,de remélem majd valaki nyit egy fórumot,ahol legalább egymásnak segíthetünk.A wifi je a gyengepontja,de mégis jobb mint ahogy gondoltam,10 méterre két fallal mellett még el lehet valamit csípni.
Ma szeretnék egy 3g modemot venni.Esetleg,ha valki már kipróbálta volna a huawei e153 vagy az 1550-es modemot,kérem írja le,hogy lehetséges e azokat használni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Adventi kalendáriumok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX