- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
tjb007 #61981 üzenetére
Valahol a 'Droid boot' menüben találtunk egy 'install update' (vagy hasonló) lehetőséget. Telefonon diktálta le az asszony, de kábé így hangzik:
Now system will install update. Zip off root directory in first system partition. Attention, if phone is encrypted this operation will fail.
Érdemes szerinted szórakozni ilyenekkel, vagy cseréltessem inkább ki holnap a gépet?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #61982 üzenetére
Valószínű szar a gép.
Nem úgy vannak a dolgok, ahogy a Lenovo oldalán írják, de sikerült behozni egy hosszabb menüt, ahol teszteket, gyári visszaállítást stb lehet eszközölni. A gyári nem segített, erre végeztettem a párommal egy
alaplapi diagnosztikát, ahol az alábbi eszközöknél hibát írt ki:- kamera
- flash led
- caps szenzorGondolom, akkor sikeresen kifogtunk egy alaplap-hibás gépet...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #61971 üzenetére
Közben úgy tűnik, nem ez lesz perpill a legnagyobb bajunk a géppel. A masina egyébként a Lenovo Yoga 2 10 LTE, az extreme digital-nal vettük [link] (szerintem ez a tényleges Yoga 2 és nem a régebbi modell, amiről már korábban volt szó itt a fórumon). Miután tegnap megvettük, kábé 5 percet tudtam nyomkodni, mielőtt csontra lemerült. Annyi történt, hogy bejött a Lenovo üdvözlő felirat, majd egy sötétszürke hátterű ablakban kérte a nyelv- és az időzóna beállítását. Egyiket magyarra, másikat Budapest-re állítottam, közben kérte a SIM kártya PIN-kódját, azt is beírtam neki. Onnantól viszont se kép, se hang, nem lehet (de legalábbis nem tudjuk) továbbgörgetni sehová. Ma hívott a párom, hogy feltöltötte a gépet, de még mindig csak ezt tudja rajta ő is csinálni. Megnéztem néhány YT videót, ott kiveszi a csóka a dobozból, bekapcsolja, de bejön rajta neki minden. Valaki android-guru legyen szíves mondja már el, mi van ilyenkor, plíz.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Sziasztok, volna egy frappáns kérdésem. Páromnak vettünk egy Lenovo Yoga 2 tabletet, és azt szeretné, ha a telefonján (Alcatel OT 995) lévő minden beállítás (facebook stb) és program átkerülne a táblagépre is. Megnézegettem volna magam is, de a gép akkumulátora teljesen le volt merülve, azóta pedig a párom hazavitte, úgyhogy nem lettem okosabb. Ha tudnátok ötletet adni, vagy egy linket, ahol hülyebiztosan elmagyarázzák, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest