- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #61986 üzenetére
Amondó vagyok ne kísérletezzetek, egyszerűbb visszavinni és cseréltetni (amennyiben még benne vagy az időben). Ez amúgy egy offine frissítési módnak tűnik, ehhez viszont szükség lenne magára a ROM-ra is, az viszont nem áll rendelkezésre (legalábbis hivatalosan nem).
(#61987) mArZsi
[link]
Manapság már nem nagyon jellemző, de azért még előfordulhatnak ilyen jellegű problémák.
Támogatottság szempontjából a Chuwi áll jobban, azon már most egy frissebb rendszer van mint a Teclast P70-en. Elég nagy valószínűséggel a következő főverziót is meg fogja kapni a Vi7 ellentétben a P70-nel, aminél borítékolhatni lehet, hogy maradni fog 4.4-en.(#61988) MACSAAB
A tegnapiakon (ASUS MeMO Pad 7 ME176C/CX, ASUS MeMO Pad 7 ME572C, ASUS MeMO Pad 8 ME181C/CX, LG G Pad 7.0/8.0/10.1, Lenovo Yoga Tablet 2 8"/10") felül: HP Pro Slate 8 és 12, Samsung Galaxy Tab S 8.4 és 10.5, Samsung Galaxy Tab S2 8.0 és 9.7, Samsung Galaxy Tab A 8.0 és 9.7, Samsung Galaxy Tab 4 8.0 és 10.1, ASUS Transformer Pad TF303C és TF303CL, ASUS Transformer Pad TF103C, ASUS MeMO Pad 8 ME581C/CL, ASUS MeMO Pad 10 ME103K, Sony Xperia Z2 Tablet, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Sony Xperia Z4 Tablet, Huawei MediaPad T1 8" és 10", Lenovo Yoga Tablet 2 Pro.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #61982 üzenetére
Valószínű szar a gép.
Nem úgy vannak a dolgok, ahogy a Lenovo oldalán írják, de sikerült behozni egy hosszabb menüt, ahol teszteket, gyári visszaállítást stb lehet eszközölni. A gyári nem segített, erre végeztettem a párommal egy
alaplapi diagnosztikát, ahol az alábbi eszközöknél hibát írt ki:- kamera
- flash led
- caps szenzorGondolom, akkor sikeresen kifogtunk egy alaplap-hibás gépet...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #61980 üzenetére
A non-booting device-ra vonatkozó részt próbáld meg: [link]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #61971 üzenetére
Közben úgy tűnik, nem ez lesz perpill a legnagyobb bajunk a géppel. A masina egyébként a Lenovo Yoga 2 10 LTE, az extreme digital-nal vettük [link] (szerintem ez a tényleges Yoga 2 és nem a régebbi modell, amiről már korábban volt szó itt a fórumon). Miután tegnap megvettük, kábé 5 percet tudtam nyomkodni, mielőtt csontra lemerült. Annyi történt, hogy bejött a Lenovo üdvözlő felirat, majd egy sötétszürke hátterű ablakban kérte a nyelv- és az időzóna beállítását. Egyiket magyarra, másikat Budapest-re állítottam, közben kérte a SIM kártya PIN-kódját, azt is beírtam neki. Onnantól viszont se kép, se hang, nem lehet (de legalábbis nem tudjuk) továbbgörgetni sehová. Ma hívott a párom, hogy feltöltötte a gépet, de még mindig csak ezt tudja rajta ő is csinálni. Megnéztem néhány YT videót, ott kiveszi a csóka a dobozból, bekapcsolja, de bejön rajta neki minden. Valaki android-guru legyen szíves mondja már el, mi van ilyenkor, plíz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest