Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
forestwow
csendes tag
igen meg, azt ertem, hogy ujabb nincs, de regebbit, hogy tudok ra tenni?
-
forestwow
csendes tag
sziasztok,
olyan problemam van, nem tudom jo topicba irom-e, de ha tud valaki akkor segitsen kerem, szoval, van egy acer iconia a100 tipusu tabletem ami bekapcsolaskor erdekes dolgokat muvel: elindit programokat magatol, nem reagal az erintesekre, lefagy es ehhez hasonlo bugok, tobbszoros ujrainditas es ossze-vissza nyomokodas utan ter eszhez ez kb 10 perc.
Ez nem tul kellemes erzes, neha mar foldhoz vagnam...
szoval, hogy lehehtne ezt kijavitani, vagy lefrissiteni az egeszet, ledozerolni a mostani rendszert hatha attol megjavulna esetleg egy regebbi rendszet visszatenni, mert jelenleg a 4.0.3-as verzio van rajta es az update nem is talal ra frissebbet, nem igazan ertek ezekhez a tabokhoz, ezert is fordulok ide segitsegert.remelem tud vki segitni, udv!
-
forestwow
csendes tag
Üdv!
lehet nem ide kellene írnom, de ha tud valaki segíteni akkor kérem ne fogja vissza magát!
A következő gondom van:
Van egy Acer Iconia A100 típusú tabletem amihez kaptam egy tablettokot ami micro usb-s billentyűs.
Csatlakoztatom a tablethez de semmi nem történik, a tablet sem jelez semmit és a bill. en sem villan fel egyik led sem. Az útmutatón annyit írnak, hogy kapcsoljam ki az eszközt, majd csatlakoztassam az usb-s bill-t ezután bekapcsolhatom és működik, ámde mint mondtam semmi nem történik. Felhívtam az üzletet ahonnan vásárolva lett és egy enyhén tudás hiányban szenvedő dolgozó ilyen tanáccsal látott el, hogy: (és most szó szerint idézem) "A Google-ba keressek rá a Külföldi billentyűs tabletok softver kifejezésre, mert az kizárt, hogy a tok nak van baja" Megfogadtam bölcs tanácsát és keresgéltem az interneten a "Google" segítségével, nem mintha ezt már előtte nem tettem volna meg, de nem találtam semmi használhatót. Itt fórumon is olvasgattam de semmi érdemlegeset nem találtam számomra. A tok típusa valami noname "tracer keytab 7" "Szóval aki tud segíteni, esetleg milyen program segítségével tudnám életre kelteni a bill-t azt nagyon megköszönném!

További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX