- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
forestwow
csendes tag
igen meg, azt ertem, hogy ujabb nincs, de regebbit, hogy tudok ra tenni?
-
forestwow
csendes tag
sziasztok,
olyan problemam van, nem tudom jo topicba irom-e, de ha tud valaki akkor segitsen kerem, szoval, van egy acer iconia a100 tipusu tabletem ami bekapcsolaskor erdekes dolgokat muvel: elindit programokat magatol, nem reagal az erintesekre, lefagy es ehhez hasonlo bugok, tobbszoros ujrainditas es ossze-vissza nyomokodas utan ter eszhez ez kb 10 perc.
Ez nem tul kellemes erzes, neha mar foldhoz vagnam...
szoval, hogy lehehtne ezt kijavitani, vagy lefrissiteni az egeszet, ledozerolni a mostani rendszert hatha attol megjavulna esetleg egy regebbi rendszet visszatenni, mert jelenleg a 4.0.3-as verzio van rajta es az update nem is talal ra frissebbet, nem igazan ertek ezekhez a tabokhoz, ezert is fordulok ide segitsegert.remelem tud vki segitni, udv!
-
forestwow
csendes tag
Üdv!
lehet nem ide kellene írnom, de ha tud valaki segíteni akkor kérem ne fogja vissza magát!
A következő gondom van:
Van egy Acer Iconia A100 típusú tabletem amihez kaptam egy tablettokot ami micro usb-s billentyűs.
Csatlakoztatom a tablethez de semmi nem történik, a tablet sem jelez semmit és a bill. en sem villan fel egyik led sem. Az útmutatón annyit írnak, hogy kapcsoljam ki az eszközt, majd csatlakoztassam az usb-s bill-t ezután bekapcsolhatom és működik, ámde mint mondtam semmi nem történik. Felhívtam az üzletet ahonnan vásárolva lett és egy enyhén tudás hiányban szenvedő dolgozó ilyen tanáccsal látott el, hogy: (és most szó szerint idézem) "A Google-ba keressek rá a Külföldi billentyűs tabletok softver kifejezésre, mert az kizárt, hogy a tok nak van baja" Megfogadtam bölcs tanácsát és keresgéltem az interneten a "Google" segítségével, nem mintha ezt már előtte nem tettem volna meg, de nem találtam semmi használhatót. Itt fórumon is olvasgattam de semmi érdemlegeset nem találtam számomra. A tok típusa valami noname "tracer keytab 7" "Szóval aki tud segíteni, esetleg milyen program segítségével tudnám életre kelteni a bill-t azt nagyon megköszönném!
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged