- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macisajt3
tag
válasz
baal-amiga #86608 üzenetére
Köszi az infókat
-
Macisajt3
tag
válasz
Jarod1 #86605 üzenetére
Hmm, akkor a Huawei-t hanyagolnám.
Igazából vegyesen vannak almás és nem almás cuccaim (pl xiaomi note 8 pro, iphone 12), úgyhogy mindkettőben van tapasztalatom. Méret tekintetében az Air-ből indultam ki, az alatti nekem kicsi (9,7-es).
baal-amiga: Igen, elég hosszú távra. Miután nem játszom, valami olyan optimális megoldást keresnék, ha ahol elég erős a vas, de nem fölösleges, hogy gyilkolja az akksit. Se jack-re, se gps-re nincs szükségem. Egyetlen dolgot hiányoltam a Pad5-ből, ha jól láttam ujjlenyomatolvasó vagy más biometrikus azonosító nincs benne (jelszókezelőnél előnyös - nem létszükséglet, de nem bánnám). Akku szempontjából hogyan teljesít? (néztem teszteket, de a tényleges tapasztalat jobban érdekel)
Pad 5-öt megnézem valahol, mellette mit érdemes még a fentiek tükrében? Korábban néztem még a Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ot is, de arra már nem emlékszem miért vetettem el... -
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Én is tablet választásban szeretnék tanácsot kérni.
Jelenleg egy ősrégi Ipad Air 1-esem van, aminek az akkuja megadta magát és egyébként is belassult. Erősen érik bennem a gondolat, hogy ne almát vegyek, hanem valami rendes androidost.
Tableten böngészek, youtube videókat nézek + időnként nasról tartalmat, játszani nem játszok. Méretben 10" kellene és belföldi vásárlás (számla). Árban mondjuk 150 fölé nem akarnék menni.
Mit ajánlanátok, ami várhatóan pár évig elketyeg? Xiaomi pad 5-öt nézegettem, de őszintén szólva kicsit elvesztem a kínálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged