-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86607 üzenetére
Az akkut elég takarékosnak mondanám, ha csak böngészel vagy netflixezel simán lehet benne 8+ óra. Én általában 40-80% metódussal töltöm, így olyat nem tudok mondani, hogy x óra erre-arra használva kijön.
Amennyiben konkrétum: ~5-6 óra Titan Quest full grafikán (ez 40-60 fps-t jelent egyúttal) kapta le 80-ról 10%-ra kb. Sztem ez szuperjó. Biometrikus azonosítás nincs ugyan, de az android nyújtotta pin vagy pattern feloldást használhatod, gondolom te is a szifonnal bankolsz, én az adatérzékeny dolgokat nem tableten végzem.S6Lite-ban segítek: az Exynos 9611 kb. a snapi 662-vel van pariban, több aspektusban gyengébb teljesítménnyel; azért már több, mint másfél éves gép, s akkor sem volt up2date. Még mindig túl drága, de a frissítések és a dex megjelenése dicséretes.
A Pad 5 procija 2 éves csúcs soc felújítása, UFS3.1-gyel, gyors komponensekkel. Nálam ezek döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest