- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Lenovo Tab4 Plus tabletet és kezd egy kicsit szűkös lenni a 16GB memória. Ha jól tudom akkor lehetőség van a memóra kibővítésére a SD kártybelső tárhelyként történő formázásával. Az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen memória kártya ajánlott annak érdekében, hogy ne lassítsa le a rendszert? Előre is köszönöm! -
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Olvasgatva a fórumot nagyon gyakran ajánljátok a HUAWEI MediaPad T5 10.1-et. Az lenne a kérdésem, hogy egy Lenovo tab4 8 plus hogyan viszonyul ehhez? Árban akciósan csak +5 ezer kb Lenovo tab4 8 plu, Teljesítményben, üzemidőben pariban van? Huawei-t az EMUI miatt annyira nem szeretnék de ha Lenovo tablet sokkal gyengébb akkor muszáj lesz mégis azt választanom..
Előre is köszönöm! -
Amos17
tag
Sziasztok,
A meglévő Lenovo Yoga Tab 3 8", tabletemet szeretném lecserélni mivel már nagyon belassult szegény. Így keresnék egy legalább 8" tabletet, wifi only kivitelben max 80e Ft-ig. Kína rendelések, chinchung márkák nem játszanak csak az ismertek (Samu, Lenovo, Asus meg ilyenek).
Felhasználás: netezés, filmnézés és játék. Jó lenne ha bika aksija lenne mert a jelenlegi yoga tab-om aksiját nagyon szeretem mivel kiváló az aksija, csak az a fránya 1GB ram kevéske már mostanság
Amiket nézegettem:
Lenovo Tab4 10" plus
Samsung Tab A 10"
Lenovo Tab3 plus 8"
Lenovo Tab4 plus 8" Eddig ez a favorit
Előre is köszi! -
Amos17
tag
Én még ajánlanám a lenovo yoga tab 3-at (8") könyvolvasásra (már csak a kialakítása miatt is). Hardverben nem egy erős ajánlat viszont olvasásra, netezésre és filmnézésre teljesen elég. Aksija meg brutális jó és 50k körül már lehet venni (BF-en lehet, hogy még olcsóbban is).
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Segítségetek kérném. Az alábbiak közül melyik a jobb választás játékra/film nézésre?
asus-zenpad 10 z300c
Samsung galaxy tab-e 9.6
Lenovo a7600 a10-70
Lenovo yoga tab3 8Ha esetleg van jobb tippetek ebben az árkategóriában azt is szívesen meghallgatom.
Előre is köszönöm!
-
Amos17
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani 8 vagy 10 colos tableteket 75-80e Ft-ig? Netezésre, filmnézésre és játékra használnám.
Yoga tab 2 vagy 3-an gondolkozom vagy esetleg az új szériás LG G pad-ban de hátha ti tudtok más versenyképes tableteket..Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest