- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rodman73
aktív tag
Tab S7-t szeretnék venni, nem tudom honnan érdemes? Úgy szeretném, ha esetleg nem jön be akkor vissza tudjam küldeni. 14 napon belül van is erre lehetőség, ha jól tudom.
Tetszik a kék szín, de megelégszem egy feketével is.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Főleg játékra keresek tabletet. Tab s7 és az ipad air 4 jött szembe velem első körben 200e ft környékén. Tudom ez androidos topik, nem is akarok vitát de szerintetek melyik lehet jobb játékra? Néztem pár tesztet, de nem lettem okosabb.
-
rodman73
aktív tag
válasz
cidalain #84777 üzenetére
Köszi.
Sajnos a korona elég érzékenyen érintett, úgy hogy lehet inkább az olcsóbb megoldás felé mennék most. Ott viszont van három jelölt is: Tab A7, S6 lite és S5e.
Ezekből melyik lenne a legjobb választás szerintetek? Ahogy olvastam a játékok jobban szeretik a snapdragon procit.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Játékra és social médiára szeretnék androidos tabletet venni. A játék amivel a legtöbbet játszom a Marvel Future Fight. 100-200e forintot szánnék rá, melyik tablet az ajánlott? S7-t néztem, de láttam van s6 lite és s5e is.
Kicsit össze is keveredtem. Ipad Prot használtam (2020, 11 coll9, de sajnos többet van szervízben a mostani mint nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged