- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Van a Samsung Tab A 2016. Ebből 2 féle van. Az egyik ceruzás, a másik nem. Az olcsóbb a nem ceruzás, de az kisebb teljesítményű (csak 2GB ram nem 3) stb stb.
Ha utólag a gyengébb változathoz veszek ceruzát, akkor ugyan olyan jól fog működi a rendszer, igaz?
Kösz előre is.
piadex2
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
most tettem szert egy Huawei Ideos S7 Slim-re.
már a "v6-os rom" volt benne (valami pirate dolog...)a problémám az, hogy az aktuális böngésző nagyon gyakran elszáll. pl: a gmail.com-on nem tudom megnézni egyáltalán a leveleimet.
sőt, most hirdették valamelyik oldalon az új James Bond filmet, gondoltam megnézem, hogy a készülék hogyan játszik le video-t itt. azt írta ki, hogy ezt a video-t nem tudja lejátszani.aztán: a gépet egyszer újra kellett indítani, hogy az alkalmazások (mint a pl: a böngésző) elinduljanak, ha rájuk bökök.
sokszor kiírja azt is, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van (igaz, ez csak azért idegesítő, mert 2 másodperc múlva megy is tovább)
továbbá normális, hogy a HDSPA 0,5Mb-et hoz, a HSUPA pedig 1,4Mb-et ezen a készüléken?
szerintetek mitől lehet ez? valami jobb szoftver kell (esetleg az eredeti)? vagy a hardver sérül? esetleg mind a kettő?
kösz előre is a válaszokat.p.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Nekem a gép netre és pdf/rtf/dok stb olvasásra kellene.
Az egyik szolgáltatónál láttam a samsungot, a 7"-st, és ezzel kapcs.ban lenne kérdésem.
Az adott pdf dok.ot szeretném úgy nézni, hogy a gép hosszabbik éle van vízszintesen, és a pdf dok. lapszélei a képernyő szélén vannak. Vagyis fentről le kell görgetni, hogy el tudjam olvasni az adott oldalt.
És itt a kérdés: hogyan lehet megoldani, hogy amikor lapozok, akkor automatikusan erre a nagyítottságra álljon be a következő oldal?
Kösz:piadex2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest