- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Szukseg lenne a csaladban meg egy tabletre, ehhez szeretnek segitseget kerni. Amit szeretnek:
- 10" koruli kijelzo
- uj keszulek legyen
- ithon szeretnem megvasarolni
- bongeszesre (email, FB, Youtube), Skype-ra es kepnezegetesre lenne hasznalvaHa SD kartyaval bovitheto, akkor nem fontos a nagy belso tarhely. GSM-re szinten nincs szukseg.
40-50e Ft-ot szannek ra, olcsobb kategoriaban a Huawei keszulekek kozott kezdtem el nezelodni, de nem zarkozom el mas markaktol sem.
A tudnivalos listaban latom a Huawei MediaPad T1 10-et. Ezzel milyenek a tapasztalatok?
Megfelel a fentio kivanalmaknak?Koszi elore is.
Udv.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Mar regota jatszottam a tabletvasarlas gondolataval es most, hogy az edigitalnal van a 0THM-es akcio, ugy dontottem veszek egyet. Mivel akciosat szeretnek, szukultek az opciok. Az alabbi gepeket neztem ki, kozuluk kene valasztani. Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni:
- ASUS Google Nexus 7 (70e)
- Prestigio MultiPad 4 (73e)
- Samsung Galaxy Tab 3 (80e)
- Lenovo Yoga B8000 (95e)
- Apple iPad Air (132e)Elsosorban film/sorozat nezesre, bongeszes/email, jatek (Hearthstone) hasznalnam.
Igy elsore a Lenovo fele hajlok:
- mindegyik 16GB-os. Ha az iPad 32GB-os lenne, azt vennem, de igy tul kicsinek talalom (a Nexussal egyetemben), felek, hogy kesobb csak gond lenne a kis tarhelybol.
- 3G nem feletetel, az akksi viszont jobb ha tobbet bir, ebben a Lenovo 9000mAh-val tunik a legjobbnak
- nem elsodleges szempont, de a kamera is a Lenovoban a legjobb (5/1.6Mpixel)
- ellen szol, hogy csak 1 ev garanciat adnak ra, szemben a Prestigio es a Samsung 2 evevel.Szerintetek melyiket lenne erdemes megvenni?
Mindegyik Androidoson JB fut (4.3 ill. 4.2). Lehet esetleg tudni, hogy tamogatjak-e a KitKat-et?Nagyon koszonom elore is.
Udv.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Egy ismerosom 7"-os tabletet szeretne vasarolni, elsosorban netezesre es filmnezesre.
(Fontos meg a VPN kapcsolat lehetosege, de ezt ha minden igaz mindegyik tudja.)Amik szoba kerultek:
Kindle Fire HD
Nexus 7
Galaxy Tab 2
(iPad mini)Kis utanajaras utan nekem a Nexus es a Kindle eleg hasonlonak tunt, bar a Google aruhazrol jobbakat olvastam mint az Amazonrol, ill. a Nexusban van pl GPS is.
A Galaxynak kicsit kisebb a felbontasa, viszont lehet boviteni microSD kartyaval es van elso meg hatso kameraja is.
Az ipadat nem ajanlanam neki, az eleg magas ara miatt, de az sincs kizarva.Szeretnem a tanacsotokat kerni: a felsorolt tabletek kozul melyiket ajanlanatok? (Indoklasert halas lennek.)
Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged