- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
-
gabesszg
aktív tag
Pendrive-ot sikerült nekem is rárakni de billenytyűvel, egérrel sajnos még nem sikerült összehoznom(samsung galaxy s3-al ugyanezzel a kábellel és bill/egérrrel működött) illetve ezeket a táblákat lehet rootolni.És, hogy ismét ugyanazt kérdezzem hátha valaki lenne olyan rendes, hogy megnézné nekem
xbox360 joyal működnek ezek a kütyük?Köszönöm a válaszokat!
-
gabesszg
aktív tag
Mível itt több 808DC tulaj van ezért megkérdezném, hogy nekik sikerült bármiféle külső ezközt rákötni?(gyári usb bemenetes kábellel) nekem se pendrive se billenytyű, egér nem működik valaki tudna ebben segíteni?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!myaudio 8 808dcc-nél rálehet kötni xbox360 joystickot ?Illetve valaki tudja, hogy ezeket, hogy lehet rootolni?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!Myaudio 8-as táblagépnél(4.0.3) lehet olyan programot felrakni ami a háttérbe futó programok alatt lehetővé tenné, hogy egyszerre le lehessen lőni őket?(továbbá ezeket rootolni lehetséges?)És pendrive-ot hogyan lehet rákötni?(usb átalakító+16os sandisk pendrive egyenlőre nem működik)Hát így egyenlőre ennyit kérdeznék(ez is elég
)és köszönöm előre a válaszotokat!
-
gabesszg
aktív tag
válasz
devast #19333 üzenetére
Köszönöm a gyors infót.Megnéztem, az adott modelleket az alu hátlap engem nem érintene a tok miatt, illetve bluetooth on nem tudnék nagyon mit rákötni, hátsó kamerának meg értelmét nem látom mert sejtem milyen minőségűek.Ami számomra kérdéses, hogy láttam, hogy erősebb akkumlátor ezek általában(aurora II v flame ) mennyit bírnak gyakorlatban meg egyáltalán érdemes e venni őket?(itt a meghibásodásra gondolok leginkább)
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok véleményeteket szeretném kérni, hogy ainol novo aurora II-ről mit mondanátok adatok ?Válaszotokat előre is köszi!(elsősorban e-book olvasásra- emulátor - xbox gamepaddel és netezésre használnám.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged