- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
Tényleg nem rossz amit linkeltél. Eddig a RamosW12 is tetszett, de ez most jobb vételnek tűnik
RamosW12
http://www.merimobiles.com/Ramos_W12_8inch_4_3_Capacitive_MultiTouch_CortexA9_p/meri0651.htmAmúgy nekem meggyűlt a bajom egy kínai csodával (1,2-es Samsung, 8", rezisztív tablet), pedig már járt a kezem alatt 3 típus is. Akksi hibás lehet a drága, mert csak hálózatról hajlandó működni. Küldtek új töltőt, de nem oldotta meg a problémát. Posta vissza Kínába és full refund a vége
Így jártam, most nem a legjobban, pedig tetszik a gép és a sebessége.
-
Unsign
tag
Egész jó kis cikk:
-
Unsign
tag
Megjött a Flytouch3-am
Szombaton adta le az eladó a DHL-nek a megbízást, vasárnap felvettét Hong Kongban és ma jött a DHL autó és kézbe adta a cuccot. Vám, Áfa nuku. Mondjuk digitális képkeretet rendeltem
Netre kábellel kötöttem, mert nincs wifi és szabványos csatlakozója van. Flash videók ugyan nem tökéletes minőségben, de futnak. Angry Birds száguld.Eddig bíztató. Ja, és a rezisztív kijelző kifejezetten jó.
Majd még írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest