- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Hasonló kérdésem lenne, mint Viktornak, annyi különbséggel, hogy nekem Samsung Note 8.0 (csak wifis változat) tabletem van és telenoros hypernetem. Van valami alkalmazás androidra amivel lehet varázsolni netet USB stickkel?
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható, jó ár/érték arányú tokot Samsung Note 8-hoz?
Jöhet többféle is, csak nem szeretnék valami vackot berendelni a netről. Lényeg, hogy passzoljon bele, ne lötyögjön.
Köszöntem előre is! -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Note 8-hoz szeretnék majd tokot venni. Találtam ilyet, hogy egybe van építve billentyűzettel a tok.
Az lenne a kérdésem, hogy ez használható valamire vagy csak vakítás?
Esetleg tudtok ajánlani valami jól bevált tokot hozzá? -
marcyman
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Samsung tabletek gariztatásához elég a Samsung-féle garancia jegy lepecsételve, ugye? Történetesen egy nyeremény gépről van szó, ahol ugye nincs külön számla a készülék vásárlásáról.
-
marcyman
aktív tag
válasz
Redneck #38106 üzenetére
Igazából egyetértek veled.
Csak nem igazán találok alternatívát ilyen 70 ezres árszegmensben az iPad minire android vagy windows fronton.
Lényeg, hogy 8" kijelző legyen és aránylag erős, megbízható gép.
A Samsung note 8 sajnos túl drága. A Nexus 7 kijelzőméretével nem vagyok megelégedve. -
marcyman
aktív tag
válasz
Redneck #38096 üzenetére
Szóval akkor az ilyen megkötésektől nem érdemes tartani?
Abban igazad van, hogy túl vannak árazva ezek a termékek. (Amúgy is használtakat lesem.) Viszont számomra azért meggyőző mert mondjuk egy android készülékhez képest (legalábbis én ezt tapasztaltam "hülyeazértnemvagyokban") sokkal szebben, biztosabban, "akadás mentesen" fut rajta a rendszer. Illetve a mérete pont ideális a mininek számomra.
Viszont ami szúrja még a szemem, az 1 év garancia, kicsit karcsúnak tűnik. -
marcyman
aktív tag
válasz
z0d1AK #38093 üzenetére
Köszöntem mindkettőtöknek. Így már világos a dolog.
Bevallom eddig még soha nem volt Apple termékem, de most erősen szemezek az iPad Minivel.
Eddig csak android készüléket használtam, ezért félek, hogy a megkötések miatt nem tetszene. (Gondolok itt arra, hogy nem tudok lejátszani rajta mkv kiterjesztésű videókat, vagy bármi olyasmit ami androidon természetes dolog.)
Erről sajnos nem igazán találtam normális leírást, hogy "mit lehet és mit nem" egy iOS alapú tableten. -
marcyman
aktív tag
Valaki felokosítana egy kicsit Apple tabeletek terén? (Bár lehet, hogy rossz helyre írok, nem találtam külön topikot.)
Láttam hirdetésekben ilyet, hogy iPad 3, iPad 4. Konkrétan ilyet a hivatalos oldalon nem találtam. Ott iPad mini, iPad retina, iPad 2 van megemlítve.
Hogy is van ez? -
marcyman
aktív tag
válasz
monti0222w #37800 üzenetére
Igen, azokat is néztem már de nem igazán tudom melyik jó ár-érték arányú.
Samsung Note 8 igazán jó, de baromi drága.
Valami más alternatíva kellene.Esetleg van valakinek tapasztalata, véleménye a Hyundai T7S-ről? (Az S betű nem tudom mit jelent, van sima T7 is.)
-
marcyman
aktív tag
Köszönöm az infókat!
Igazság szerint én a 7" tableteket néztem eddig. Pl. a Nexus 7 csábító számomra.
Mondjuk amit írtál, hogy nem működik a tördelés PDF-nél, ez adhat okot a nagyobb kijelzős tabletre.
Azért gondoltam 7" méretűt, mert alapból az e-könyv olvasók is hasonló méretűek.
De akkor ezek szerint vagy kompromisszumot kell kötnöm márkában vagy méretben vagy többet kell rá áldoznom. -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Belecsapok a közepébe: Egy olyan tabletet szeretnék venni, ami alapvetően jó lenne PDF-ek, sima weboldalak olvasására. Azért nem e-book olvasó, mert ha jól tudom azoknak nem valami fejlett a böngészőjük.
A keret 50 ezer forint lenne rá. Annak örülnék, ha elég gyors lenne, menne rajta pár alap játék. (Androidban gondolkoztam, iPad szerintem felejtős ilyen árkategóriában.)Köszöntem előre is,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest