- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #93807 üzenetére
Köszönöm, lenne még egy kérdésem ( többiekhez is ) : 4GB RAM elég lehet általános használatra, vagy inkább már 6GB kellene az időtállóság érdekében?
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Tabletet keresek saját részre.
10-11"
Használt garis, vagy új.
Itthoni/ kínai is akár
Youtube, böngészés, Facebook, Spotify, tartalom fogyasztás, nem túl hardverigényes dolgok, minimális játék, de nem a hardcore műfajból ( két évente egyszer)
Jó lenne kijönni 150e Ft -ból.Amik fontosak: legalább 4G, min FHD, frissebb OS, Jack, jó lenne, ha tudna FM rádiót is ( ezt nehezen, de el tudom esetleg engedni, mivel nem nagyon találtam) ( Xiaomi Pad 6-ot néztem pl., de nincs 4G sem)
Köszönöm. -
_csocso_
senior tag
válasz
Peugeot308 #86841 üzenetére
Szia! Én ilyet használok, böngészés, youtube, face, egyéb procit nem terhelő alkalmazások, teljesen jó, másra nem használom. Sok RAM, sok tárhely, FHD, elég jó proci. Mikrofon nem tökéletes, igaz kaptam firmware patch-et a gyártótól, valamivel jobb. Viszont írtak olyat akinek simán megadta magát az eszköz pár hónapon belül. Nálam teszi a dolgát egyelőre.
-
_csocso_
senior tag
válasz
TurpiUrfi2 #86181 üzenetére
Szia! M40 Ali rol offocial storeból, spanyol raktárból rendelhető jelenleg, amit találtam. Korábban egyet onnan, egyet banggood rol rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged