- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
venesia
csendes tag
válasz
Mercutio_ #45592 üzenetére
Sajnos nekem is volt szerencsém egy prestigio quantumhoz, egy hét wifi szenvedés után vissza a boltba. Többféle routerrel is próbáltam, pár méterre már gyalázatos lassú.Alcor Q813i detto. Nem értem miért adnak ki piacra ilyen gépeket ??? És nem a fém hátlap -ipadmini fém hátlappal szuper wifi mindenhol. Lenovo yoga amiről irok-tökéletes wifi mindenhol. Szóval inkább hülyére veszik az embert.
-
venesia
csendes tag
Miracast kompatibilis adapterren keresztül( ezt a tv hdmi portjába kell dugni) ki lehet küldeni wifi- vel a képernyőt a tv-re. Android 4.2 től müködik a dolog.
A lenovo honlapján is van valami ilyesmi. De az ebay-ről is beszerezhető kb 5-6 e Ft. A legújabb sorozatú tévék már tudják a miracastot -adapter sem kell , csak párosítani a Yoga -t a tévével. -
venesia
csendes tag
Én is szeretnék hozzászólni a Lenovo Yoga 8 témához. Én még sajna az akció elött vettem az amazonról 69 e-ért
. Én már besokalltam a alcor és prestigio tabletekkel és a Yoga 8 -nál kötöttem ki. A kijelző szerintem egész jó , akkuidő verhetetlen, design , ergonómia, kivitelezés kitünő, nem B kategória. A teljesítmény szerintem az átlag használatra bőven elég. Ami egy fontos szempont: a WIFI. Sajnos az alcor és prestigio RK3188 -as kezembe került példányai (Q813i , Multipad quantum) rendkívül gyenge wifi -vel rendelkeztek. Már a hajamat téptem a régi nexus7 után (a nagyobb kijelző miatt váltottam). A Yoga 8 bárhol a házban (40-60 cm -es falak stb) tökéletes és gyors wifi- t ad.Laptopszintű vételi paraméterekkel.
Nekem a hordozhatóság és az internetelérés elsődleges szempont -ez adja az android lekét.
Az ötven egy-kétezres akciónak sajna már vége, úgy hogy aki ennyiért hozzájutott szerintem nagyon jó vásárt csinált.
A fanyalgós kritikákról: Ipad mini retina után lehet fanyalogni, de a kettő nem egy árkategória. -
venesia
csendes tag
Először az amazon.de-ről próbáltam de nem szállít Magyarországra ilyesmit. Az amazon.co.uk elfogadta a rendelést, kb 7 font a szállítás, sajnos az áfát 27 % -al precízen kiszámolták. Egyébként még kb ötezerrel olcsóbb lett volna. Mastercarddal fizettem, más kártyát is fogad, pay pal nincs. Szállítás folyamatban.
-
venesia
csendes tag
Hogy egy kicsit feldobjam a választékot én most rendeltem egy Lenovo Yoga 8 tabletet az amazon.co.uk -ról 69 e szállítással együtt. Formabontó darab. Specifikációiban hasonlít az acer iconia a1 -hez. Érdemes ismerkedni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest