Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irvine18
csendes tag
válasz
Irvine18
üzenetére
Úgy látszik ezzel a rendszerrel nem fogok menni vele semmire sem. Tudna nekem linkelni valaki egy oldalt ahol a legjobban le van írva, hogyan tudom újratelepíteni, honnan szerezhetem be a hozzávaló rendszert? Ami nehezíti a dolgot nincs sd kártya hozzá, mert a 16gb-os változat ez, ha korábban jól olvastam így nehezebb dolgom lehet, mert flashelni onnan kellene. Telómban van egy, de nem szívesen formáznám az összes cuccommal. Nem vagyok hülye az efféle dolgokhoz, de konkrétan ezzel még nem volt dolgom, megköszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX