- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Koszi ezt a keszuleket nezegettem mar, valami ilyesmire gondoltam en is, Kar hogy ez mar egy kifuto darab.
Amugy nem vizallo vagy ilyesmire gondoltam, hanem hogy massziv es strapabiro legyen. Na persze idealis hasznalat mellett, nem dobalni akarom,
Es nem is folyamatos GPS hasznalat mellett kell nekem, hiszen a gyalogtura, mas mint egy autos, ahol folyamatos GPS hasznalat szugseges.
Itt meg alkalomszeru es nem folyamatos lenne a hasznalat. -
Nara19
aktív tag
Én is Asus hd7 - Acer 8 közül válaszottam.
A bemutató Acer gép hatására megvettem az Asust. Az előző tabletem ( a sokat emlegetett MyAudio, abból is a 908A 9.7"-os, atomstabil rendszerrel, de ijesztően gyenge wifi-s ) után egy gyors, stabil, hosszú üzemidős, jó felbontású, erős wifis gépre vágytam.
Az Asus e mellé még 16GB háttértárat és 2 év garanciát is adott. Lehet, hogy az Acer is jó gép.Ja, én is az "idősebb" korosztályhoz tartozom.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest