- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi72
aktív tag
válasz
gyulaszu #91660 üzenetére
rendesen bent vagyok a kezdo ikonoknal, semmifele jelszo nincs meg beallitva, itt mar kint kellene lennie a camera iconnak valahol, de sehol nincs.. MInt ahogy mondtam elinditom a segedd-el a camera-t, elundul, es a shutter gombra kattintva semmi sem tortenik. HDR at van huzva a jobb felso sarokban, gondolom ez fuggetlen...
A Picture Video kozott sem lehet valasztani, olyan mintha nem fogadna a focust. Gyakorlatilag semmi menu nem el itt..Minden mas tokeletesen mukodik a tableten, mar honapok ota, csak akartam a telefonomrol egy kepet kesziteni vele, es meglepodtem, h nem tudok
Elovettem egy reges regi smartphone-t, azzal lefotoztam a telefonom, szal, ha tovabbra sem lehet vele fotot kesziteni, nem fog annyira zavarni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen házat vegyek?
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest