- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
krisz242 #71129 üzenetére
Én különben most kicsit elkeseredtem...
Egy, az Asus TF700 Transformeremmel felérő, sőt, tudásban, esztétikumban esetleg azt meg is haladó tabot szerettem volna.
Most nézem, hogy alapból van 64GB tárhely a TF-ben, ami manapság már ultranagy luxus, tehát ettől alapból búcsút inthetek a 16GB-s memóriák korában
(ez a szálcsiszolt alu hátlap is úgy nézem felejtős lesz. Ezek a vékony, drágább Samsungok is full műanyagok, ugye?)Lehet, hogy hagyom a francba az egészet és marad a jó öreg TF, ha ez a végén ennyibe fog kerülni.
Ha jól látom, a Sony Xperia tab is felszívódott, a drágább, komolyabb Asusoknak is lőttek, ergo az egész tablet biznisz leáldozóban van, ha jól látom... -
krisz242
tag
válasz
krisz242 #63179 üzenetére
Pár hete sikerült fölraknom a Cube i7 remix-emre az új, a magyar ékezeteket is jól megjelenítő firmware-t. Most már szívesen veszem kézbe a tabletet. Leszedtem, a buborékosan fölrakott fóliát is, és a kijelző tapadás is elmúlt néhány áttörlés után. Valószínű a fóliáról maradt rajta valami ragacs, de szerencsére lejött.
Vicces viszont, hogy a régi firmware-nél tetszett, hogy a legkisebb fényerő elég sötét, így este használva nem vakított. Az új firmware-en már jóval világosabb ugyanez... bravó, ez az én szerencsém.
Összességében tetszik a tablet, de azért nem tökéletes. A scrollozás továbbra is picit szaggat, és néha furcsa dolgokat csinál az érintőpanel.
Minden esetre ennyiért, ekkora kijelzővel, és ilyen hardverrel szerintem elég jó vétel. Nekem a remix OS is tetszik. -
floratm
senior tag
válasz
krisz242 #63179 üzenetére
Igen már megvettem a Cube i7 remixet, meriemobilesrol eurolineval hozta a futár 2 hét mulva vámmentesen.
Nekem van rajta playstore, viszont az tényleg zavaro hogy nem jeleniti meg az Ő betüt és ékezeteket... várjuk az igért frissitéseket.
Egy tesztlistán láttam hogy előkelőhelyen végzett a modell a többi tabletekkel szembe, amit igy több heti használat után el is hiszek. A remix os böl adodhat ez a magyar nyelnélküliség ami tényleg zavaro lehet ezt leszámitva mindennel megvagyok elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 4
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest