- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ész ventura
aktív tag
válasz
#33253120 #49830 üzenetére
Köszi nektek!
Közben megoldódott a probléma.Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében?Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használni. -
válasz
#33253120 #49383 üzenetére
Na de ez engem nem fenyeget. A facebook-ot a mai napig nem értem mire jó, messengert sem használok, skype-ot jó ha fél évente elindítom. Játszani max kis tilitoli logikai játékokkal szórakozom, ami még egy ZX81-en is röhögve elfutna. Mivel 3-4 program futna napi szinten (nem baj ha nem egyszerre!), nagy baj nem lehet. Vagy mégis? Akkor viszont kiknek gyártják ezeket?! Hogyan skálázódnak?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest