- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mitől függ hogy egy tablet támogatja-e az OTG-t? pl. a Lenovo Tab3 7 (Andy lite) leírásában nem találtam infót. Letölthető valahonnan a manuel?
-
cigam
titán
Az olcsóbb tabletek közül, a Lenovo Tab3 7 mennyire jó választás? Stream hallgatás, böngészés, és navigáció lenne a feladata.
-
cigam
titán
válasz
egyedülülő #67346 üzenetére
Igen, letilthatják. Rizikós üzlet. Erősen nem ajánlott.
-
cigam
titán
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8-10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon(esetleg e-bay EU-n belül)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Kültérben, drónos videofelvételekhez, tehát fontos a jó láthatóság verőfényes napsütésben is.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
50-60-ból megúszható? -
cigam
titán
1-2 hónapn belül meglepném anyut egy tablettel, amin csak a skype futna. Sajna nem vet fel a pénz, de szeretnék egy stabil, szép képet adó jó beépített kamerával rendelkező tabletet. Természetesen a mikrofonja legyen érzékeny, és a hangszóró se recsegjen.
- hány hüvelykes legyen a kijelző:
Tippem szerint a 7-8" elég- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni:
Mivel ajándékba lesz az újat preferálnám, de a használt sem teljesen kizáró tényező.- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció:
Itthon vásárolnám, előny a neves márka, és nem az "egynyári" noname csodák.- mire szeretnéd majd leginkább használni:
Skype- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum: 30-40k (nem szokott lenni "fekete péntek", vagy hasonló nagy kiárusítás?)
Létezik ezekhez asztali dokkoló töltő?
-
cigam
titán
Hétvégén 1-2 tablet árát leviszi az Euronics. Pl. a Beex S2 17k lesz. Ennyiért már bevállalható?
-
cigam
titán
válasz
BénaNyurga #49407 üzenetére
A hangerő fel/le gombokkal tudsz lépkedni a menüben? Factory reset után is ez jön vissza?
Nincs beragadva valamelyik gomb? (Bekapcsoló+Hangerő fel(le?) gombokat hosszan nyomvatartva a lehet előhívni ezt a menüt.
Nem akarták "feltuningolni"? -
cigam
titán
válasz
#33253120 #49383 üzenetére
Na de ez engem nem fenyeget. A facebook-ot a mai napig nem értem mire jó, messengert sem használok, skype-ot jó ha fél évente elindítom. Játszani max kis tilitoli logikai játékokkal szórakozom, ami még egy ZX81-en is röhögve elfutna. Mivel 3-4 program futna napi szinten (nem baj ha nem egyszerre!), nagy baj nem lehet. Vagy mégis? Akkor viszont kiknek gyártják ezeket?! Hogyan skálázódnak?
-
cigam
titán
válasz
WestBam #49379 üzenetére
Na de az új no name cuccokban pont, hogy van kraft. PL. Ezen a videón is látszik, hogy a 27k-s gép ereje tejében vanik. Legalábbis elég "nagy neveket" előz be a lista alapján.
T_chris
Döbbenet... Philips tablet?! Egyből beindult a márkafétis, mivel Philips TV-m van
Köszi a tippeket! -
-
cigam
titán
Kaphatnék pár tippet?
- hány hüvelykes legyen a kijelző? szerintem a 7" elég
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? újat szeretnék
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthonról, sőt helyben. Náunk csak Bestbyte, és Euronix van, ill. az iSpar-ban láttam 1-2 Overmax-ot. Szóval ha lehet valamelyikben lehessen kapni.
- mire szeretnéd majd leginkább használni? Internet, e-könyvek, magazinok
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 20-25kMég dilemmám pl. hogy kell-e bele (dual)GSM modul. Ezekkel még lehet a szokásos módon telefonálni?
Tudom, tudom, gyüjtsek még, és vegyem meg a ... De ha nincs több, akkor nincs több. Inkább a tartalomra költöm e-könyv, újságelőfizetés pl. digitalstand.hu. Ha meg bejön, és nyerek a lottón úgyis veszek 1-2 számmal jobbat, szebbet. Szóval Ismerkedésre, tapasztalatgyüjtésre kellene egy kezdőnek.
Android nem bejövős (talán mert minden készülékspecifikus fórum azzal van tele, hogyan rootoljad, meg hogy éppen mi az előnye/hátránya az n+1. ROM verziónak. Engem ez abszolute hidegen hagy. Nem akarok turkálni benne. Alapból legyen stabil, és gyors. Nem is értem miért nincs WP-s tablet?!
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
CHIPman #43596 üzenetére
Az, hogy linux alapú (ahogy az android is
), nem azt jelenti, hogy az asztali rendszert futtat, hisz a linux csak egy kernel. Akármin elfut. Szinte minden nagy distro-nak van ARM portja (arch,debian,fedora,...), szóval az architektúra sem probléma.
Miért nincs egy Google-től független rendszert futtató gép? Pl a Firefox OS tablet verziója telitalálat lenne. -
cigam
titán
Miért nincsenek linux-os tabletek?
-
cigam
titán
válasz
this is life #35176 üzenetére
Ez a ROMolósdi nem vonz. Kinőttem belőle(40+) WEB(youtube, deezer, hír/szakmai portálok,), mail ilyesmire kellene . ill. könyvekhez. Nem falom őket, 2-3 havonta olvasok el 1-2-t.Ugyanakkor az újságok is olcsóbbak(valamivel) ...
+Nem adom tovább/dobom ki őket, ezért lassan, de biztosan elfogy(ott) a hely. -
cigam
titán
Van tapasztalat, vélemény a MEDION® LIFETAB® E7310 (MD 98318) tabletről?
Nemsokára az Aldi-ban (szokásos 3év garival).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest