- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #49860 üzenetére
Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében? Cube U30GT2-m van,Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használni -
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #49831 üzenetére
Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében?Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használni -
ész ventura
aktív tag
válasz
#33253120 #49830 üzenetére
Köszi nektek!
Közben megoldódott a probléma.Az akku továbbra is gyenge, emiatt már megrendeltem hozzá pótakksit.
Van aki tud segíteni majd az akksicserében?Miért nem működik a képernyő elforgatás? (Az engedélyező pipa be van jelölve)
Giroszenzor jó, játékokban tudom használni. -
ész ventura
aktív tag
válasz
kelzsoca #49820 üzenetére
Értem.
És ha be van kapcsolva az hogyan derül ki?
És ha ki van kapcsolva akkor nincs remény? Mégiscsak bosszantó, hogy nem lehet egy alapállapotot visszaállítani és a nulláról feltenni az androidot. Az akku egyébként hibás, max 30 perces. Ennek van köze ehhez a problémához?
Egyébként az újraindulás akkor sem történik meg a kikapcsolás után, ha a mini usb kábel és a töltő kábel is ki van húzva. Ha bármelyiket bedugom akkor újra elindul a gép és megáll a logónál.Egyébként a Te leírásod alapján korábban sikerült egy gyári visszaállítás után frissíteni az android verziót, annak örültem és köszönöm, de ez most már helyzet. :-(
-
ész ventura
aktív tag
válasz
kelzsoca #49814 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy nem kapcsol ki a gép. Amikor hosszan megnyomom a kikapcs gombot eltsötétül a képernyő eltűnik a logo, majd kb 5-6 másodperc múlva ismét beindul a képernyő, megjelenik a logo. Tehát csak akkor tűnik el a logo, ha lemerül az akksi egyébként jelenleg máshogy nem tudom elérni a kikapcsolt állapotot.
HA meg lemerül az akksi és rádugom töltőre egyből ismét beindul a logo és annyi, onnan semerre sem megy.
Arra a pár másodperce amikor sötét a képernyő megcsinálom a fel gomb bekapcs gomb kombót, akkor sem történik semmi, csak ismételten pár másodperc múlva megjelenik a logo. Egyszerúen nem érzékeli a pc a tabletet. Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával? -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Cube U30GT2-m van.
Most van egy olyan gondom, hogy megpróbáltam a 4.4-es verziót feltenni.
Úgy tűnt sikeresen felment,kiírta a telepítő, hogy tablet újraindítás viszont azóta is csak a cég, hátlapon fellelhető logója jelenik meg a képernyőn. Ha a bekapcsoló gombot folyamatosan nyomom kikapcsol a gép, viszont pár másodperc múlva újraindul és ugyanúgy nem jut tovább a logón, ott lefagy. A számítógép nem látja, holott korábban felismerte a tabletet ezért nem tudom a régi firmwaret sem visszatenni, mert az RKbatchtool sem látja a gépet.
A Vol+ és a reset gomb megnyomása sem segíti a felismerést.
Mit tudtok javasolni? -
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #49482 üzenetére
Lemértem, a tablet 100%-os töltöttségről 32 perc alatt lement 19%-ra és akkor kikapcsolt.
Nem ment a wi-fi sem és semmi sem a háttérben, csak a képernyő világított a settings alatt ahol figyeltem a töltöttséget.
Eddig nem csinált ilyet, most mi lehet az oka? -
ész ventura
aktív tag
válasz
tjb007 #49477 üzenetére
Sikerült egy 4.2.2-t rátennem a leírtak szerint. Nagyon köszönöm a linket!
NEm olyan mint a másik 4.2.2 volt, egyenlőre angol nyelvű, de majd magyarítok valahogy.
Viszont az tűnt fel, hogy az akku üzemidő percenként 1%-kal csökken.
Valószínűleg ezért kapcsolt le olyan hamar. Előtte 4 órát simán kibírt normál használat mellett.
Ezt hogy lehet orvosolni?
Továbbá nem működik az elforgatás internet használat közben. Ugyanakkor maga a giroszkóp jó, mert autós játéknál működött. (A beállításoknál kipipáltam az auto-rotate-et)
Itt mi lehet a gond? -
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #49472 üzenetére
A probléma abból fakadt, hogy játék közben elment a képernyő. CSak a töltő bedugásával volt életre kelthető, pedig előtte töltve volt, majdnem 100%-os állapotban. Ezt tegnap 5X megcsinálta és nemcsak játék közben, hanem üresjáratban is.
Továbbá nem működött a képernyő elforgatás sem. -
ész ventura
aktív tag
SZiasztok!
Szarakodott a tabletem, ezért csináltam egy gyári beállítás visszaállítást, ami minden adatot törölt a gépről.
Hogyan tudom ismét rátelepíteni valamelyik androidot?
Cube U30GT2-m van.Üdv
András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged