- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
s3toraph #61704 üzenetére
Ajánlottnak mondható. A sebesség rendben van, az anyag- és összeszerelési minőség jó, van rá KitKat, a kamera viszont csak az átlagot hozza.
(#61705) kkdesign
(#61707) CactuS
Mivel egyik 100 ezer forint környékén tanyázó 10 hüvelykes modell kamerája sem tud 30fps-nél többet, ezért ki is esik minden. Nem lesz lesz az iPad miatt megkövezve, a videós dolog miatt ezt ajánlanám (kizárásos alapon is), az Air 2 tud 120fps-es videót is felvenni. Ezzel viszont csak annyi a probléma, hogy nem lehet bővíteni.
(#61709) mzoli77
LG G Pad 8.0, esetleg még az ASUS MeMO Pad 7 ME572C.
„Win 8.1-es tabletekről mi a tapasztalat? Azokon fut mindenféle program úgy mint az asztali gépeken?”
Mivel ugyanaz a Windows 8.1 fut a tableteken is mint az asztali gépeken, ezért pontosan ugyanaz fog futni azokon is a hardver a függvényében.
(#61710) milkabrams
Nem kell.
-
kkdesign
senior tag
válasz
s3toraph #61698 üzenetére
Bárcsak igazad lenne :/ általános appok feltevése után, és a magának leszedett 45-50 frissítés után 300mb maradt szabadon ahol meg jelzett hogy a kövi appot már nem szedi le mert nincs hely... 2 körből feltelepítettem rá mindent és most van 900mb-1,1Gb szabadon, ami cache fájlokkal hamar megtelik.
-
kkdesign
senior tag
válasz
s3toraph #61695 üzenetére
Szia, én pont ilyen táblagéphez írtam az előtted lévő kérdést. 8GB-ost nem tudom olyan jó szívvel ajánlani, egyrészt idő kell most míg rendre szelik a romot, mert elszúrta az asus rajta, másik hogy ha belakod a készüléket elfogyott a hely rajta amennyiben android 5.0 Lollipopon használnátok. Ha tudod vadászd a 16 GB-osat, sztem jó táblagép, csak várjuk az eszköz fórumán a KitKat szintű jó romot frissítésként, és remek gép lesz az 5.0-val is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest