- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #61713 üzenetére
Köszönöm. Azt a 100k-t is igazából tippeltem csak, nagyon vakfolt nekem a mostani tablet generáció
Ipad-tól (meg úgy minden apple terméktől) én sajnos idegenkedem, pont elég nekem cégen belül a windows + WP + droid-os dolgokat fejben tartani, viszont a kamerája jó. De ugye az olcsóbb 16 Gb-os még 720p60 (azt hiszem fullhd 30 fps és lefelé skálázódik egyészen 120 fps-ig) mellett nem sok mindenre elég. Plusz ami még ellene szól, hogy minden kiegészítőt aranyárban mérnek, így az esetleges kellékek, mint pl.: állvány is gondolom sokkal többe lenne, mint a droidos társaihoz. (Egyik kollégának van egy macbook pro-ja, és majd hanyatt estem, amikor megláttam, hogy mennyit kérnek egy nyamvad miniDP->DVI átalakítóért) Bár ez a kolléga a főnök lesz, így ő kevésbé árérzékeny, mint én.
És ha úgy kérdezem, hogy ártól függetlenül van olyan androidos tablet, ami felveszi a versenyt egy Ipad Air 2-vel? Nem kell feltétlenül 120 Fps, szerinte már a 60 is megfelelő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest