-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12216 üzenetére
Az az oldal egy hatalmas szemétkupac.Onnan semmit nem szabad rendelni.Ahogy tjb007 is irta,egy 150 $-os gépet akarnak mégy így is jóval áron felül rásózni az emberekre,a vevő nevére és címére rendelve,mindenféle garancia és felelősség nélkül.Semmi egyebet nem tesznek csak megrendelik a vevő helyett Kinából jóval olcsóbban.Vigyázni kell,mostanság egyre több ilyen oldal van.
Ilyen ajánlatot akár én is felajánlhatok bárkinek mondjuk 45000 ft-ért.
Küld a pénzt,aztán én meg majd a te nevedre,cimedre megrendelem Kinából.
Ha esetleg még peched van és a vámon is fennakad,akkor is téged fognak megtalálni nem engem.
Természetesen ezt csak illusztrációnak szántam,nem tudnék ilyen pofátlanul leakasztani emberekről pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged