- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
douggutaby #81353 üzenetére
Wireless töltés felejtős. Nincs olyan tablet ami tudja a vezeték nélküli töltést.
A két értelmes választás szerintem:
-Huawei Mediapad T5 kb 60 környékén
-Samsung Galaxy Tab A 10.5 SM-T590 kb 75 körül
Ezek az akciós árak, nagyjából ennyiért mindig van valahol, jelentősen drágábban nem igazán éri meg megvenni ezeket.Olcsóbb tabletet nem érdemes venni, nehogy idő előtt elfogyjon, és cserépni kelljen, ezért a 3GB ram szerintem nem árt. Ezeknél erősebbet meg felesleges, a tervezett funkciókhoz ez elegendő.
-
laszlohu
addikt
válasz
douggutaby #44113 üzenetére
65 e Ft - ért az "Adócsaló" helyeken van, vagy ha a garanciával van gebasz elvileg,
80-85 a reális ára, aki meg mondjuk 100 - ért veszi meg a wifi onlyt, az vessen magára,
ezenkívül elképzelhető, hogy a drágában van beépített 3G ( Sim ) kártyafogadó hely. -
Joachim
tag
válasz
douggutaby #44113 üzenetére
Nekem a párom és az anyám is tánctanár... de anyám jól meg van/volt tablet nélkül is.
Viszont szerintem ez esetben szempont, hogy a kijelző legyen minél nagyobb méretű (tehát 10 coll) és viszonylag jó minőségű beépített hangszórók (3,5mm-es jack mindegyiken van és gondolom úgyis össze fogja kötni erősítővel ha van rá mód). De ha meg akarnak nézni futólag egy videót, akkor nem árt ha normálisan meg tud szólalni magában is a tábla!
Az sem baj ha legalább 4 magos procival és 2GB RAM-al felszerelt gépet vesz a youtube és egyéb okok miatt.
Nézd meg ezt, itthon is kapható 3G-s változatban is a műszakibazár-nál.FullHD-s a kijelzője, tud fogadni SD kártyát, USB-s pendrive-ot és merevlemezt, van HDMI kimenete és 8000mAh akksi van benne, ami 8 óra videózást biztosan lehetővé tesz!
Én is ilyet vettem, de eladom mert én meg kisebb méretű (8"-t) szeretnék. -
douggutaby
tag
válasz
douggutaby #43874 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok az enyémre is mondani valamit? Az árhatár felszökött 80-ra. Az egyébként miért van, hogy nexus 7 van 65ért és 100ért is? Tényleg ekkora különbség lenne boltok között? Egyébként ez szimptaikus lenne, csak a normális boltokban már kilóg a 80-ból, és szerintem 10-es jobb lenne a fenti célokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest