- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
douggutaby
tag
Sziasztok,
sose volt tabletem, de most úgy néz ki meg kellene vennem az elsőt.
10" méretben gondolkozom, mert falra kerülne és habpanel futna rajta. ezen kívül még plex futtatását tudom elképzelni, esetleg zenelejátszást, vpn kliens, ip cam nézegetést. Nyitott vagyok használtra és újra is.
Ami jó lenne, az a vezeték nélküli töltés, az esztétikus falra helyezés miatt, de egy 90 fokban hajlított töltő csatlakozó is elrejthető.
Árat nem igazán tudok írni, mert egyáltalán nem ismerem a piacot. Nem tudom, az igényeim esetén miben lehet gondolkozni.Köszi
-
douggutaby
tag
válasz
douggutaby #43874 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok az enyémre is mondani valamit? Az árhatár felszökött 80-ra. Az egyébként miért van, hogy nexus 7 van 65ért és 100ért is? Tényleg ekkora különbség lenne boltok között? Egyébként ez szimptaikus lenne, csak a normális boltokban már kilóg a 80-ból, és szerintem 10-es jobb lenne a fenti célokra.
-
douggutaby
tag
Sziasztok!
Hugomnak keresnék tabletet. Tánctanár és eléggé nehezére esik a laptopot cipelni a hangfalak mellett.
Így kellene 3,5 jack, normál usb bemenet, wifi, jó akku, esetleg memóriákártya bemenet, HDMI kimenet.
Főleg természetesen zenehallgatás menne, esetleg youtube, vagy HD videók megnézése a korábbi fellépésekről. Én sose használtam tabletet így nem tudom átérezni, hogy erre a 7 vagy 10-es lenne jobb.
A rá szánt összeg 50.000, nagy sírva 60.000, de akkor már jó lenne ha tokja is lenne. Inkább újat keresek, mint használtat, de érvényes garancia esetén nyitott vagyok arra is.Előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest