- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
douggutaby #44113 üzenetére
65 e Ft - ért az "Adócsaló" helyeken van, vagy ha a garanciával van gebasz elvileg,
80-85 a reális ára, aki meg mondjuk 100 - ért veszi meg a wifi onlyt, az vessen magára,
ezenkívül elképzelhető, hogy a drágában van beépített 3G ( Sim ) kártyafogadó hely. -
Joachim
tag
válasz
douggutaby #44113 üzenetére
Nekem a párom és az anyám is tánctanár... de anyám jól meg van/volt tablet nélkül is.
Viszont szerintem ez esetben szempont, hogy a kijelző legyen minél nagyobb méretű (tehát 10 coll) és viszonylag jó minőségű beépített hangszórók (3,5mm-es jack mindegyiken van és gondolom úgyis össze fogja kötni erősítővel ha van rá mód). De ha meg akarnak nézni futólag egy videót, akkor nem árt ha normálisan meg tud szólalni magában is a tábla!
Az sem baj ha legalább 4 magos procival és 2GB RAM-al felszerelt gépet vesz a youtube és egyéb okok miatt.
Nézd meg ezt, itthon is kapható 3G-s változatban is a műszakibazár-nál.FullHD-s a kijelzője, tud fogadni SD kártyát, USB-s pendrive-ot és merevlemezt, van HDMI kimenete és 8000mAh akksi van benne, ami 8 óra videózást biztosan lehetővé tesz!
Én is ilyet vettem, de eladom mert én meg kisebb méretű (8"-t) szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest