Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még nem volt a kezemben olyan Lenovo. De tegnap rendeltem, szóval jövő héten már lesz tapasztalatom vele. Általános dolgokra elégnek kell lennie.
Én munka célra vettem, egy spéci appot kell futtatnia, ráadásul terepen. Persze a megrendelőnek nem volt sok pénze, így esélytelen volt egy ipari, félipari tablet. -
cidalain
veterán
Nincs bikább 8-as tabet 150-ért.
Csak 60 környékén 3 GB rammal Lenovo M8 fullhd, esetleg Huawei Mediapad M5 8" Lite. 1-2 boltban kaphatóak csak.Egy tablet élettartama nem nagyobb, mint egy telójé. Ezek 2 év múlva nem lesznek rosszabbul használhatóak arra amire most szánják. Így hülyeség (szerintem) most nagy pénzért venni valamit csak azért hogy 5-6 év múlva még mindig azzal pöttyögjünk, mondván hogy ez egy csúcs tablet (... ja, 6 éve ugye). Én inkább vennék aktuálisan megfelelő hardvert (nem túlméretezni az igényekhez amik lehet hogy nem is fognak kialakulni), és inkább gyakrabban cserélgetni. Mivel gyereké lesz, óhatatlanul is felmerül, hogy leeshet, sérülhet, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Elden Ring
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX