- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Minel tobb ram, annal flottabb a mukodes.
T5-bol is van 3 GB-os verzio, igaz nem ennyiert.
Tab4 10 Plus nem tudom hol 46e, ennyiert a sima tab4 szokott menni (ami csak 2 gb ram, es csak hd screen). De ha valoban 46 es valoban Plus, es meg a 2 ev gyari gari is jar hozza, akkor az jo bolt vedd meg ennyiert.(#78897) Stehe
Igen, android 5 folott van ra lehetoseg. Kerdes a tablet gyartoja implementalta e a sajat atgyurt androidjaba... -
tjb007
nagyúr
Csak így oldható meg, csak élő képes alkalmazás nem létezik.
Menne, viszont -ahogy fel is van tüntetve a legtöbb ilyen alkalmazásnál- nem garantált az, hogy minden egyes tableten hiba nélkül fog működni, hogy mindegyikkel kompatibilis lesz. Ezt az alkalmazást próbáltam ki az előbb egy gyengébb tableten (máson most nem tudtam), működött, viszont nagyon nem volt meg az a 25fps. Hogy egy erősebb, újabb tableten, illetve a legjobbnak tartott alkalmazással mi lenne a helyzet nem tudom megmondani, kipróbálni.
Amúgy az ASUS MeMO Pad 7 ME572C lenne az, amit ajánlanék, ez már Full HD kijelzős és a korábban említett alkalmazás is használható rajta, az fps viszont ennél is csak egy próba után derülni ki.(#61640) atala
WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7-10
(#61641) Louro
Plusz még 5000 ezer forint szállítási díj is rájönne, szóval 45-ben állna meg. Vám és áfa nincs, mert EU-n belülről jön.
(#61642) Gedeon11
ASUS MeMO Pad 7 ME572C, LG G Pad 8.0, Lenovo Yoga Tablet 2 8", plusz a Lenovo S8-50 is OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest