- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Chris78 #57490 üzenetére
A "szokásos" procedúrát végigjártad ? Ezalatt azt kell érteni, hogy:
- a Play Áruház alkalmazás gyorsítótárának- és adatainak törlése, frissítések eltávolítása (Beállítások → Alkalmazások → Letöltött fül Google Play Áruház)
- Google fiók eltávolítása és újbóli hozzáadása
- legvégső esetben pedig gyári állapotra való visszaállítás(#57491) bostone
Például itt, a Prohardver lapcsaládon belül, vagy a népszerűbb, olvasottabb külföldi oldalakon.
(#57493) cidalain
Dehogyisnem szoktak, nem kell ehhez nekik kiállítás. Tavaly például az LG G Pad hármasa is csak a CES, az MWC, és a CeBIT lecsengése után lett bejelentve.
Mondjuk a CeBIT pont az a kiállítás, ahol más termékeken/termékcsoportokon van a fókusz, szóval itt kevésbé kell majd új tabletek bejelentésére/bemutatására számítani. -
Azolcsóság
csendes tag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Aliexpressen a gyémánt és a "koronás" eladóktól érdemes rendelni, gyorsan kiszállítják a terméket és általában nem szokott gond lenni. Mivel itt javarészt magánszemélyek "kofák" árulnak , ezért egy hátrány a garancia. Amint leadtad az értékelésed, utána nem szívesen segítenek.
Pl, egy ilyent már be lehet rendelni: [link] -
zozoka79
tag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Szerintem ilyen olcsó tabletnél nem érdemes kintről rendelni.mert aztán gari esetén szívás lessz,a gyereknek nem lesz mivel jatszani egy hónapon át amíg a gariztatás folyik... Czinedog.szó ami szó vannak kamu eladók az alin,de haver is 2szer rendelt onnan(okosora,telefon),én is kétszer.(teló,tablet) és nem volt gondunk.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Karácsonyig biztos lesz még 1-2 jó akció, de én megmondom neked őszintén, az ilyen értékű dolgoknál ebbe az örökös várakozásba kissé belefáradtam.
Egyszerűen az ember sosem tudhatja, mikor lesz valami óriási nyerő vétel egy-egy helyen.
Olcsóbb tablettel fölösleges róni a köröket.
Én már inkább azt a módszert követem, hogy megveszem, kipróbálom és ha úgy tűnik, kell a jobb/drágább, akkor a boltban jó eséllyel ráfizetéssel elhozhatom. (Ha nem, akkor kis veszteséggel simán tovább lehet adni egy új készüléket)Már én is kezdtem úgy járni, hogy az edigital pl. nyomja rendesen a heti akciókat, a Lenovok pl. extrém jó áron elvihetőek tőlük, mégis kezdtem agyalni, ne várjak-e, mert hátha jövő héten meg az Asus tabok lesznek 20-25% akcióval.
A karácsonyi szezon még azért odébb van, nem mindenki szeret másfél hónapon keresztül még olvasgatni, variálni, mert ha addig sikerül elhúzni a dolgot, a szezon közepén már durván nagy a veszélye, hogy amit ma hihetetlen nagy akció keretében megveszünk valahol, másnap, máshol tuti még olcsóbb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest