- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
válasz
snooze #93747 üzenetére
Ennyi pénzért nem tíz évre terveztem vele...elég 3-4 év, addigra az akksi lesz kuka. Egyébként böngészni, filmet nézni, ímélezni, egyszerűbb játékokra még sokáig elég lesz. Így 50 felett már nem fogok genshinezni és nem gyűjtöm a felelsleges appokat százszámra. Dex-et nem tud, így oda nem kell sok memó, tárhelynek meg ott a memókártya. De választható belőle a dupla memós/tárhelyes verza is.
Komolyabb játékra meg nem ez való, ott mélyebb zseb kell. Én az igényeimhez vettem a gépet nem mások megítélése alapján. A Tab S9 FE meg ment a fiamnak, nekem az túl nagy volt.
Tulajdonképp egy még épp hordozható méretű mobiltelefon de sokkal olcsóbban -
cidalain
veterán
válasz
snooze #93747 üzenetére
Persze hogy bírja átlagos felhasználás mellett!
Nem tudom elégszer mondani, hogy nem kell túlmisztifikálni a ram mennyiséget. Felét elviszi a rendszer, 2 GB szabad bőven elég 2-3 progi háttérben futtatásához, és egy normális böngésző 3-4 laphoz. És ezt most is röhögve viszi, és 3 év múlva is tudni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest