- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linda1
aktív tag
Szia. Én Gearbestről rendeltem kínai raktárból, mert eu-s raktárakban már nem volt elérhető. Erre Németországból küldték, nagyon meglepődtem rajta, priority-vel 140$ volt, és 2 hét alatt ért Romániába.
Fiam első mondata mikor kézbe vette az volt, hogy "sz@r". Egy 4 éves Lenovoja volt előtte a3500-s, annak gyönyörű színei vannak, meg most is megy, csak kinőtte a tárhelyet. Chuwinak sárgásak a színei, és veszíti el a térerőt, míg az előzővel nem voltak ilyen problémái,viszont nagyobb tárhelyes. Nekem annyira nem tetszik. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest