Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zsolee73
üzenetére
Elso kerdes nem ez, hanem hogy van e olyan tartod, ami fent is tartja a tabot a szelvedon. En anno tobbet is probaltam 3-10ezer kozott, es mind szar volt. Ha ez a resze megvan, akkor terhetunk ra a te kerdesedre. Nem gondolnam hogy jobban melegedne, mintha otthon toltes kozben jatszogatnal rajta. Szoval szeri tem nem gond, adott esetben toltes nelkul navizol, es csak akkor teszed tolteni, ha muszaj (vagy ha nem navizol, es kozben le is szeded a szelvedorol, hogy a nap se susse)
Nekem iszonyatosan bevalt a szellozos mobiltarto. Tobbfelet is teszteltem, volt gagyibb, jobb, de mind 1000 ft alatt. Es igeretes, le is tettem a tabos navirol, eleg a telo 5". Nyaron hatulrol huti a szellozobol a klima is

(#77422) Riccsiz_h
Mar nem javaslom a 2 GB ram miatt, es azert mert mar vagy 3 eves gep.
Lesz neki utodja talan osszel, igaz, az arban nem itt fog kezdeni.
Huawei Mediapad M3 10 Lite talan meg beleferhet, bar nem tudom hogy a Samut a szurkepiacos GSM boltos aron nezted, vagy a hivatalos forgalmazoson.(#77421) pataig
Igen, azt lehet ajanlani. Esetleg Lenovo tab4 10 Plus.
A kovetkezo lepcso mar 100 felett van. Eleg lehet arra az kdore a gep, amig tervezed. Ebbol 2 ev gari is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX