Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Kis kiegészítés a korábbi Samsung t580 tapasztalattal kapcsolatban.
Nagyon kicsi a választék tabletekben, nézegettem jobb felbontású tableteket de kevés van ilyen képaránnyal jobb felbontással.
Egy yoga tab plus 299 ppi felbontása összehasonlítva a Samsung kijelzőjével nem tűnt lényegesen jobbnak, Sőt a yoga kijelző minősége például sokkal gyengébb, fakó. Illetve maga az eszköz és egy nagyon rosszul kézbe vehető cucc a vastag oldalsó akkumulátornak köszönhetően.
Időközben volt egy újabb akció és vettem megint egy Samsung t580 és ennél is maradok. YouTube videókra teljesen jó, látva a konkurenciát meg pláne.
Csak gondoltam hogy írok róla egy rövidet hogy esetleg aki ebben még gondolkodik akkor hátha segít neki. Most néhány napja nyüstölöm, de teljesen jól használható, gyorsan megnyílnak az alkalmazások ahogyan az végül is korábban is volt. Csak az embernek talán fontos tudnia hogy mire akarja használni és hajlandó-e bizonyos kompromisszumokra. Összehasonlítva például a Yoga Tab Plus sokkal jobb felbontású kijelzőjével és jobb hangszórójával mégis a Samsung mellett döntöttem mert olcsóbban hoz nagyon jó ár érték arányt.
iPad lett volna még alternatíva de egyrészt nem szeretem magát a rendszert másrészt nincs Micro SD bővítés illetve a képernyő arány sem annyira meggyőző, videókra jobb szerintem ez. Ráadásul jelentősen drágább és egyszerűen nem éri meg szerintem az én felhasználásommal azt a többletet amit fizetni kellene érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX