- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
cidalain #72280 üzenetére
Szia, most volt időm foglalkozni megint a javaslatoddal. Ugye Lenovo/Acer/Alcatel tippjeid kiestek mert mint 7"-es, maradt a Teclast X80. Utánaolvastam, két helyen is írják (1, 2) hogy a wifije egy kalap szar, lényegében csak pár méterig működik rendesen. Egy kommentelő szerint soha életében volt semmi ennyire gyenge, pedig volt már a kezében sok szar. Aztán ki is derült mi a baj: gyakorlatilag konstrukciós hibás a gép. Valaki szétszedte és ezt találta, idézem: "A wifinél az egyik gond az, hogy nem idevaló koax kábellel kötöttek az antennára, hanem egy sima vezetékkel. Viszont úgy forrasztották, mintha árnyékolt koax lenne. Ugye ráforrasztották a negatívra a blankolás tövénél, mintha az lenne az árnyékolás..."
De állítólag szoftveresen sem teljesen kerek a sztori, mert a fizikai babrálás után is kellett még ügyködni rajta hogy jó legyen a wifije. Szóval ezt csak az tudja megcsinálni aki ért ezekhez, én sajnos nem értek. Az én lakásomban egy válaszfal, egy szekrénysor, és vagy 7 méter van a router és az ágyam között, ahol legtöbbet használnám, szóval ez így ilyen selejtes wifivel nekem nem lenne oké. (A routerem sem mozdítható mert bele van kötve a fél lakás.)
Azért írom ezt le hogy ha másnak még ajánlanád később ezt a Teclastot, akkor jelezd hogy a wifije igazából csak egy szobán belül működik, gondolom másnak is fontos lehet. Jobban belegondolva azért is ilyen jó az ára a 2GB ramjával meg dupla oprendszerével, mert a sárgák is rájöttek hogy gebasz van.
Nah ez van. Én meg keresek tovább, bár lehet irreális volt az álmom hogy 30 ropi alatt kapok normális, 8 incses gépet....
-
tupuk
aktív tag
válasz
cidalain #72280 üzenetére
Szia,
köszi a választ.Az alsó három tipped mint 7 incses, és volt már a kezemben 7"-es, kicsinek éreztem, inkább 8-ast szeretnék. Most nézem a Teclast gépeket, valszeg ez lesz a megoldás, bár ezek sajnos fehér színűek, ami nálam rontja az élvezhetőséget, de végül is mindegy (win-re meg nincs is szükségem, csak helyet foglal, de gondolom nem lehet kiszedni).
Még átrágom magam pár infón aztán döntök, köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest