- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
A kamerát azt csak a különbségek felsorolása miatt írtam, nyilván nem érdekel különösen.
" Inkább úgy mérlegelj, hogy mire fogod használni, ha az olcsóbb készülék is tökéletesen tudja amire használnád "
Ebben igazad van én is így akarok mérlegelni.De amire kíváncsi vagyok, ha az alcort kizárjuk akkor az az Lg és a wayteq a Technikai jellemzők alapján azonosnak tűnik ezekben az apró dolgokba van eltérés mint pl. a kamera, vagy a 3g, dlna megosztás.
Végül is mind a 2 ips a kijelzője nem néztem élőben még melyik jeleníti meg szebben a színeket, melyiknek jobb a betekintési szöge.A 2 készülék között van 14 ezer különbség, ami engem legjobban zavar és érdekelne miért érné meg az Lg jobban????
Mert 14 ropi az nem oly kevés összeg.
Az már jobb router ára
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest