- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Járókeret #54534 üzenetére
Ebből szerintem az következik, hogy billentyűzetre szükséged van és gyakorlatilag az is, hogy windows-ra is szükséged van. Elvileg szóba jöhetne Win 8.1 tablet billentyűzettel. Windows 8.1 tablet már 8" 1280x800 IPS kijelzővel már 100$+ÁFA ártól kapható [link], igaz csak 1 GB RAM-mal és ehhez kellene egy billentyűzet. De reálisan, munka szintű szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez történő használathoz minimum 10"-es transformer tablet kellene [link], az pedig már csak akkor éri meg egy notebook-hoz képest, ha kiemelten fontos, hogy nagyon könnyű legyen és kis helyen elférjen.
-
ClioRS
őstag
válasz
Járókeret #54534 üzenetére
Én nem tudnám elképzelni, hogy helyettesítsem a gépet a tabbal. Volt már csúcsgépem is (Note 10.1 anno annak számított), most egy Galaxy Tab 4-em van, ami középkat, de komoly munkába egyiken sem akartam belekezdeni. Javítgatni, átírni dolgokat jól jöhet (mondjuk ha 4" feletti telód van, akkor ezt azzal is meg lehet csinálni), de, hogy egy gépet kiváltson, azt kizárt dolognak tartom
De ez az én véleményem, lehet, hogy más ügyesebb nálam, és jobban bejön neki a tabos mókolás, nekem nem helyettesíti a billt meg az egeret az érintőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest