Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
khalox
üzenetére
Szerintem nincs igazad az árát illetően. Egyrészt nem ennyi, asustól 72 volt szállítással, amazonon 70 alatt jön ki. Másrészt ez nagyobb mint a nexus 7 így már kapásból a 8 inches kategóriában kéne összehasonlítani. Ha a 7 inches verziót nézzük akkor az nagyon is a helyén van a nexushoz képest, sőt szerintem jobban is megéri mert ha nem számít a felbontás akkor egy még gyorsabb gépet kapni legalább 15.000el olcsóbban. Az me181c pedig szerintem leginkább a gpad 8.3hoz hasonlítható. Ha valakinek kell a full hd akkor 78ért ott a gpad, viszont az asus kisebb felbontáson de nagyobb tejlesítményre és jobb üzemidőre képes. Ezek alapján szerintem árban a helyén van és nem is nagyon van konkurencia 8 inchben. Ezért esett rá a választás is. Nem volt létszükséglet a full hd panel viszont a 8 inch igen, és jó üzemidővel( ami sem a gpadra sem a samsung tab 8.4-re nem jellemző) és erős soc-al rendelkezik.Azt még megemlítem hogy a zenui személy szerint nagyon jól is fest rajta és még jó ideig fog frissítéseket is kapni remélhetőleg. Talán még windows 8.1 is elérhető lesz rá egyszer. Szerintem egy nagyon jó kompromisszum gpad és yoga 8 között!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX