Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
tvamos
üzenetére
Egy Garmin nüvi 30 kapcsán kezdtem el kutakodni, ami ugyan nem micro, hanem mini USB-s, és ezt találtam. Aztán nézelődtem Motorola telefonok terén is (van még régről egy v360-asom, és az sem volt hajlandó pl. PC-ről vagy egy általános szivargyújtós USB aljzatról tölteni, pipa is voltam miatta), arról ugyanezen az oldalon találtam némi infót.
Tábla ügyben (ha a tábla igényelt töltőárama az USB szabvány szerinti max. áramnál jóval nagyobb, pl. 1-2 Amper) szerintem hasonló az elv: ha a gyártó saját micro USB-s töltőjét használod, akkor abba be van drótozva egy bizonyos értékű ellenállás (nem feltétlenül a kábelben, inkább a töltőfejben). Ezt a tab "látja" és mer fogyasztani. Ha viszont akár más, akár ugyanazon kábellel, de pl. PC-re dugod, a tab nem látja a töltőfejben ismert értékű ellenállást, és azt mondja, hogy "oké, látom én, hogy USB-re dugtál, de legfeljebb adatokat közlök, tölteni nem fogok".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX